Bytte & Retur hos Ure.dk

Fortrydelsesret/Bytte ur
Du har ifølge forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret. Fristen regnes fra den dag, varerne overdrages til dig som køber. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes såfremt varen er i væsentlig samme stand og mængde som ved levering. Det inkluderer al emballage og manualer og evt gaveæsker! Bærer uret præg af brug (for eksempel beskidt rem), har overfladeskader, eller er led for eksempel taget af lænken, så bliver krediteringen fratrukket det værditab, som varen har lidt i din varetægt.

Anvendelse af fortrydelsesretten
Fortryder du dit køb inden vi har afsendt dine varer bedes du sende en e-mail til os indeholdende ordrenr. Du kan benytte vores kontaktformular eller skrive direkte på kontakt@ure.com.

Er varen afsendt kan du kun fortryde købet ved at returnere varen i original emballage til:

Reverie ApS
Generatorvej 8F 1.th
2860 Søborg

Vi nægter modtagelse af returnerede varer, der sendes pr. efterkrav eller uden porto. Vi forbeholder os retten til at opkræve 200 kroner i porto- og administrationsgebyr for pakker, der returneres til os af PostNord, fordi de har været uafhentede på posthuset.

Du må gerne oprette en sag via vores kundeservice formular inden du indsender uret. Ønsker du at bytte til anden model vælges Bytte som emne. Ønsker du at returnere uret og få refunderet købet, skal du vælge Retur som emne.

PostNord tilbyder flere forsendelsestyper. Vi anbefaler kraftigt, at du vælger at sende dit ur som pakke med track&trace (sporingskode). Derved bliver pakkens transport registreret, hvilket minimerer risikoen for at pakken forsvinder under transport. Transporten til vores adresse er dit ansvar. Forsvinder pakken under transporten til os, får du ikke refunderet uret. Du skal selv betale eventuelle omkostninger forbundet med returnering af varen.Uret kan ikke afleveres personligt på vores firmaadresse

Husk også at vedlægge en kopi af fakturaen som dokumentation for, at varen er købt hos Ure.dk. Betalte du med kreditkort, vil vi tilbageføre kreditkorttransaktionen, og du vil modtage dine penge med det samme. Bemærk, at kreditkort som Mastercard kan reservere beløbet i 30 dage, selvom vi har annulleret ordren og frigivet pengene. Husk desuden at vedlægge bankoplysninger, såfremt du ved købet brugte en anden betalingsform end kreditkort.

Ønsker du at bytte uret til en anden model, og det nye ur koster mindre end det returnerede ur, vil vi tilbageføre differencen på det anvendte kreditkort. Koster det nye ur mere, vil vi fremsende et særligt link på email, hvor differencen kan betales. Herefter vil det nye ur blive tilsendt.

  Indlæser...
var-time :1542153290