Persondata

Om personoplysninger

Når du handler med Ure.dk kan du være sikker på, at vi ikke vil misbruge de oplysninger, som vi måtte have fået i den forbindelse.
Her er hvad, der sker i processen:


Navn og adresse
I sagens natur bliver du oprettet som kunde med navn og adresse, når du handler med os, så vi kan levere varen. Vi noterer samtidig disse oplysninger i en kundeprofil, så det er nemt for dig næste gang, du skulle få lyst til at handle med os. Du kan dog vælge at slå denne mulighed fra med et flueben ved bestillingen eller efterfølgende meddele os, at du ønsker din profil slettet.


Email og telefonnummer
Ligesådan med din emailadresse og eventuelt telefonnummer, hvis du har oplyst dette. De vil også blive noteret, når du foretager et køb – simpelthen for at gøre os i stand til at informere dig om eventuelle ændringer i forbindelse med ordren, problemer med leverancen eller lignende, hvor det er vigtigt at kunne komme i kontakt med dig.
Men vil vil ikke bruge disse oplysninger i uopfordret salgsøjemed.
Kun hvis du aktivt tilmelder dig vort nyhedsbrev, vil vi i sagens natur bruge din emailadresse.


Kreditkort
Ure.dk er ikke i besiddelse af dine kreditkortoplysninger, idet betalingen foregår gennem QuickPay, der er anerkendt af PBS og således har en høj standard for sikring og kryptering under pengetransaktionen.

  Indlæser...
var-time :1524461953