Mango MA68332BL5KV

Flere visninger

Mango MA68332BL5KV
Kode: A68332-1BL5KV
Type: Kvinder

Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 69 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

Vejl. Pris: 398 DKK Spar 15%

Vores pris 338 DKK

 
Pang! Der er dømt fest og farver og masser af lir med de nye, smarte Tutti Frutti-ure fra Mango.Lilla om mandagen, orange om tirsdagen, pink, når du skal til fest om fredagen, eller grå, når du vil slappe af om søndagen. De smarte Mango Tutti Frutti-ure er så billige og fås i så mange farver, at du kan have råd til et ur og en farve til hver eneste dag i ugen, og til ethvert humør.

Mango Tutti Frutti kan fås i tre størrelser: Et lille ur på 35 mm, et mellemstort på 40 mm og et ekstra stort på hele 45 mm, hvis du vil have endnu mere opmærksomhed. Hver størrelse kan fås i mange forskellige farver, og mellemstørrelsen kan oven i købet kombineres med glitrende sten, der giver ekstra pang for pengene.

Størrelsesguide Har du spørgsmål?

Yderligere information

Diameter 35 mm
Lænke/Rem Silikone (fits wrist of about 12-21 cm in circumference)
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 3 atm (Vandsprøjt/regn)
Datovisning Nej
Låstype Spænde
Urkasse materiale Plastik
Urkassefarve Sort
Urskivefarve Sort
Mærke Mango
Modelnummer A68332-1BL5KV
EAN 5709868365607
Køn Kvinder

Detaljer

Det trendy Mango ur i flot og traditionel sort. Kommer med den lækre bløde silikonerem af høj kvalitet, som kendetegner alle Mango urene.

Vandbeskyttende: 30 meter (3 bar)
Klassificeret til 3 bar eller 30 meter. Det vil sige at uret kan tåle regn og vandsprøjt, men derudover bør uret ikke benyttes i forbindelse med vand. Meterværdien (30) er ikke et udtryk for tilladt dykkedybde i vand. Værdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281).

Rem af silikone
Silikoneremmen afgiver ikke farve, og silikonen får remmen til at føles ekstrem let og blød.

Kvarts urværk
Et kvartsur styres af svingninger i et krystal af mineralet kvarts. Disse svingninger ændres kun ganske lidt over tid, derfor bruges kvarts ofte, da det bibeholder præcisionen. Det internationale ord er Quartz.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Garanti
2 års garanti medfølger på uret.

Modelnummer
A68332BL5KV / A68332-1BL5KV


Desværre er Mango MA68332BL5KV udgået af produktion og dette produkt kan derfor ikke længere bestilles hos os. Som et plaster på såret har vi fundet en række gode alternativer til dig, som minder meget om det produkt, du søgte efter. Måske vil du endda blive endnu gladere for alternativet, end du ville være blevet for den vare, du oprindeligt ønskede dig? Klik på et af produkterne nedenunder for at se mere eller klik her for at lukke dette vindue.

Mango MA68332BL5KV er 35 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er mm.

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her


Hvordan måles urets størrelse?
Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden..

size info
Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal::
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

  Indlæser...