Mango MA68333PU10KV

Flere visninger

Mango MA68333PU10KV
Kode: A68333PU10KV
Type: Kvinder

Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 69 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

Vejl. Pris: 498 DKK Spar 20%

Vores pris 398 DKK

 
Der er lagt op til fest med de festlige og super hippe Tutti Frutti-ure fra Mango. Lilla om mandagen, orange om tirsdagen, pink, når du skal til fest om fredagen, eller grå, når du vil slappe af om søndagen. De skønne Mango Tutti Frutti-ure er så billige og fås i så mange farver, at du kan få råd til et ur og en farve til hver eneste dag i ugen, og til hver eneste stemning.

Mango Tutti Frutti kan fås i tre størrelser: Et lille ur på 35 mm, et mellemstort på 40 mm og et ekstra stort på hele 45 mm, hvis du vil vække ekstra opsigt. Hver størrelse kan fås i mange forskellige kulører, og mellemstørrelsen kan oven i købet kombineres med glitrende sten, der giver ekstra pang kronerne.

Du har følelsen af kvalitet, når du får et Mango Tutti Frutti-ur i hånden. Remmen er lavet i blødt og lækkert silikone, der næsten ikke mærkes omkring håndledet, og der er naturligvis tale om et Quarz-ur med rigtig god præcision og en boks fremstillet af rustfrit stål. De fleste Tutti Frutti Mango kan fås i farverne gyldenbrun, rødbrun, lys army, grå, gul, pastel beige, lyseblå, orange, blå, mørk pink, sort, pastellyserød, lille og rød. Du kan finde urene i de fleste farver her på siden

Størrelsesguide Har du spørgsmål?

Yderligere information

Diameter 40 mm
Lænke/Rem Silikone
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 3 atm (Vandsprøjt/regn)
Datovisning Ja
Låstype Spænde
Urkasse materiale Plastik
Urkassefarve Lilla
Urskivefarve Lilla
Mærke Mango
Modelnummer A68333PU10KV
EAN 5709868366444
Køn Kvinder

Detaljer

Trendy Mango ur i rigtig flot og iøjnefaldende lilla farve. Bemærk at farven på billedet er en smule forvrænget, og der er ikke forstørrelsesfunktion på glasset som vist på billedet.

Vandbeskyttende: 30 meter (3 bar)
Uret kan klare mindre grad af vandkontakt som regn og vandsprøjt, men bør ikke benyttes i badet eller lignende. Meterværdien (30) ikke er lig med tilladt svømmedybde. Værdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281).

Rem af silikone
Silikoneremmen afgiver ikke farve, og silikonen får remmen til at føles ekstrem let og blød.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Garanti
2 års garanti medfølger på uret.

Modelnummer
A68333PU10KV


Desværre er Mango MA68333PU10KV udgået af produktion og dette produkt kan derfor ikke længere bestilles hos os. Som et plaster på såret har vi fundet en række gode alternativer til dig, som minder meget om det produkt, du søgte efter. Måske vil du endda blive endnu gladere for alternativet, end du ville være blevet for den vare, du oprindeligt ønskede dig? Klik på et af produkterne nedenunder for at se mere eller klik her for at lukke dette vindue.

Mango MA68333PU10KV er 40 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er mm.

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her


Hvordan måles urets størrelse?
Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden..

size info
Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal::
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

  Indlæser...