Mango MA68337GR12KV

Flere visninger

Mango MA68337GR12KV
Kode: A68337GR12KV
Type: Kvinder, Mænd

Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 69 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

Vejl pris:598 DKK
Pris 448 DKK
 
Pang! Der er dømt fest og farver og masser af lir med de nye, smarte Tutti Frutti-ure fra Mango.

Grøn om mandagen, orange om tirsdagen, pink, når du skal til fest om fredagen, eller gyldenbrun, når du vil slappe af om søndagen. De smarte Mango Tutti Frutti-ure er så billige og fås i så mange farver, at du kan have råd til et ur og en farve til hver eneste dag i ugen, og til ethvert humør.

Du kan få et Mango Tutti Frutti i tre størrelser: Et lille ur på 35 mm, en mellemstørrelse på 40 mm og et ekstra stort på hele 45 mm, hvis du vil have endnu mere opmærksomhed. Hver størrelse kan fås i mange forskellige kulører, og mellemstørrelsen kan oven i købet kombineres med glitrende sten, der giver ekstra pang for pengene.

Størrelsesguide Har du spørgsmål?

Yderligere information

Diameter 45 mm
Lænke/Rem Silikone
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 5 atm (Vandsprøjt/regn)
Datovisning Nej
Låstype Spænde
Urkasse materiale Plastik
Urkassefarve Grøn
Urskivefarve Grøn
Mærke Mango
Modelnummer A68337GR12KV
Køn Kvinder, Mænd

Detaljer

Farverigt og stort Mango ur fra den populære Tutti Frutti XL serie. Den flotte grønne farve kan bæres af både mænd og kvinder.

Vandbeskyttende: 50 meter (5 bar)
Klassificeret til 5 bar eller 50 meter. Det vil sige at uret kan bæres i badet, men derudover ikke bør benyttes i forbindelse med vand. Meterværdien (50) er altså ikke et udtryk for tilladt dykkedybde i vand. Værdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281).

Rem af silikone
Silikoneremmen afgiver ikke farve, og silikonen får remmen til at føles ekstrem let og blød.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Garanti
2 års garanti medfølger på uret.

Modelnummer
A68337GR12KV


Desværre er Mango MA68337GR12KV udgået af produktion og dette produkt kan derfor ikke længere bestilles hos os. Som et plaster på såret har vi fundet en række gode alternativer til dig, som minder meget om det produkt, du søgte efter. Måske vil du endda blive endnu gladere for alternativet, end du ville være blevet for den vare, du oprindeligt ønskede dig? Klik på et af produkterne nedenunder for at se mere eller klik her for at lukke dette vindue.

Mango MA68337GR12KV er 45 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er mm.

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her


Hvordan måles urets størrelse?
Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden..

size info
Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal::
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

  Indlæser...