Rubber strap for Oris Aquis & Aquis Date 07 4 26 34EB (26 mm)

Flere visninger

Rubber strap for Oris Aquis & Aquis Date 07 4 26 34EB (26 mm)
Kode: 0742634EB

Lagerstatus: På lager

Type: Mænd

Leveringstid: 1 hverdag fra afsendelse
(Afsendes næste hverdag)

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 69 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

Vejl. Pris: 2.248 DKK Spar 5%

Vores pris 2.138 DKK

 
Gummi urrem som passer Oris Aquis & Oris Aquis Date (26 mm strap width).

Vi er officiel forhandler af Oris ure i Danmark. Du modtager derfor et fuldstændig nyproduceret og kvalitetstestet Oris armbåndsur, stemplede garantipapirer, og en flot Oris gaveæske når du handler hos os.

Størrelsesguide Har du spørgsmål?

Yderligere information

Lænkens/remmens bredde 26 mm
Lænkens/remmens bredde 26
Datovisning Nej
Låstype Foldelås
Farve på lænke/rem Sort
Mærke Oris
Bredde (spenne) 24
Låsfarve Sølv
Modelnummer 0742634EB
EAN 10080742634
Køn Mænd
Rem/Lænke type Gummirem
Mærke Oris

Detaljer


Denne urrem passer til følgende modeller: Oris Aquis & Aquis Date (26 mm strap width).

Stift inkluderet
Stift til at hæfte urremmen til urkassen er inkluderet.

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det giver dig som forbruger en stor tryghed: Du kan være sikker på, at uret er ægte, og at du får den officielle service og en landsdækkende garanti.

Rubber strap for Oris Aquis & Aquis Date 07 4 26 34EB (26 mm) er mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er mm.

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her


Hvordan måles urets størrelse?
Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden..

size info
Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal::
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

  Indlæser...