IndlĂŚser...

Aistrup Classic Sapphire Chronograph AIW8704

Vejl. pris 1.799 kr.
Aistrup
PĂĽ lager: Online
Afsendes straks pü alle hverdage ved bestilling før kl. 15.00

Produktet er lagt i din indkøbskurv!

Produktbeskrivelse

Tachymeter
Kan bruges til at beregne blandt andet hastighed. Den müler for eksempel den tid, som det tager en bil at køre 1 km, og hastigheden vil kunne aflÌses pü tachymeteret ud for sekundviserens position.

LĂŚderrem
Urrem er lavet af lĂŚder.

Safirglas
Et urglas af safir giver dig den ultimativt bedste beskyttelse af dit ur. Safir er nemlig helt op til 7 gange stĂŚrkere end stĂĽl - dets styrke overgĂĽs pĂĽ Mohs skala kun af diamanter.

Kvarts ur
Et batteridrevet kvartsur fungerer i kombination med kvartskrystal, hvor svingningerne der opstür i krystallen vha. batteriet gør, at viserne bevÌges med en konstant hastighed og dvs. prÌcision. Internationalt kaldes det Quartz.

Vandbeskyttelse til 50 meter (5 bar)
Uret er klassificeret til 5 bar eller 50 meter. Det vil sige, at uret kan tüle berøring med vand, men det er ikke 100% vandafvisende, og derfor bør du ikke bruge det i swimmingpoolen, i badet og lignende steder. MetervÌrdien (50 meter) skal altsü ikke ses som et udtryk for den tilladte dykkedybde. VÌrdien refererer derimod til det lufttryk, som man benytter i den test, hvor man tester for vandtÌthed (ISO 2281). MetervÌrdien pü de 50 meter har at gøre med den trykpüvirkning, der svarer til 50 meters dybde i stilstand. Men nür man bevÌger sig i vand, øges trykbelastningen ganske vÌsentligt, og derfor er den vandbeskyttende grÌnse altsü noget under de 50 meter.

Vigtigt omkring kondens!
Ved hurtige temperaturudsving opstür der et undertryk i uret, som kan betyde, at der dannes kondens inde i uret. Sker det, fremkommer der smü dugdrüber under glasset. Og sü er det vigtigt, at du meget hurtigt für dit ur til urmageren, sü han kan übne urkassen og fü uret tørret. Du kan ikke selv fü fugten til at forsvinde. Og selv om duggen ser ud til at vÌre vÌk, skal du ikke regne med, at fugten er forsvundet. Fugt i urvÌrket kan betyde et ur, der er helt skadet og ubrugeligt. Selv om uret er vandtÌt, kan du ikke sikre dig mod kondens. Ingen ure er kondenssikre, men du kan dog tage dine forholdregler. Undgü alt for voldsomme temperaturÌndringer, for eksempel hvis du gür fra stÌrk vinterkulde og direkte ind i et meget varmt rum eller en varm sauna. Dannes der kondens i dit ur, er der altsü ikke nødvendigvis tale om en fabrikationsfejl, og derfor kan kondens heller ikke danne basis for en reklamation.

Urkasse af solidt rustfrit stĂĽl

Størrelsesguide
Passer uret til dit hündled? Herreure er blevet gradvist større med tiden, og i dag er det typiske herreur i spÌndet mellem 40 og 45 mm i bredde. Har du et lille hündled, bør du derfor lede efter ure omkring 40 mm og mindre. Har du et stort hündled, skal du kigge pü ure omkring 45 mm og opefter. BemÌrk at tykkelsen pü urkassen som regel stiger jo bredere uret bliver.

Tekst pü denne side tilhører Ure.dk og mü ikke kopieres helt eller delvist uden skriftligt samtykke. OvertrÌdelse heraf vil blive mødt af et erstatningskrav.

BemÌrk: Til dette produkt medfølger ikke en manual pü dansk, men en manual pü engelsk kan downloades online eller er vedlagt i Ìsken.

Bedømmelse
Levering

Vi har i dag følgende leveringsmüder:

Leveringsmetoder Danmark Pris
Afhentning pü vores lager i Søborg - Generatorvej 8C 2tv, 2860 Søborg - 0-1 hverdage Gratis
Levering til pakkeboks/postbutik - 1-2 hverdage (PostNord) 35 kr
Levering til privatadresse - 1-2 hverdage (PostNord) 49 kr
Levering til arbejdsplads - 1-2 hverdage (PostNord) 49 kr
Levering samme aften (Burd Delivery - København og omegn) 39 kr
Specifikationer
Specifikationer
Diameter41 mm
Tykkelse11 mm
ModelnummerAIW8704
EAN5714064003918
MĂŚrkeAistrup
KønMÌnd
RemtypeLĂŚderrem
Farve pĂĽ lĂŚnke/remSort
LĂŚnkens/remmens bredde21 mm
Rem omkreds14-23 cm
LĂĽstypeSpĂŚnde
Urkasse materialeRustfrit stĂĽl
Gennemsigtig bagkasseNej
Urkassefarvesølvfarvet
UrskivefarveSort
GlastypeSafir
Vandbeskyttelse5 atm (Vandsprøjt/regn)
UrvĂŚrkKvarts
Størrelsesguide

Urets størrelse
For bedre at kunne forstü størrelsen pü dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dÌkkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, sü finder du den her


Hvordan müles urets størrelse?
Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, sü er dia meteren reelt bredden mült fra venstre til højre. BemÌrk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne nür de müler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden..

size info
Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden pü uret i profil - angives ved at müle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal::
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

VÌrktøjer og pleje

Til at fjerne led pü din lÌnke med standard pins, giver vi dig en super rabat, nür du bestiller vÌrktøjet sammen med et ur: LÌnkevÌrktøj til ure - Vejl. pris 198 kr og et VÌrktøj til at skifte rem/stift - Vejl. pris 99 kr til nemt at skifte eller afmontere din rem.

Til at pudse metallet pĂĽ dit ur (lĂŚnke og kasse) og fjerne ridser forhandler vi: Cape Cod Polishing Cloth + Buffing Cloth. Vi forhandler: Pudsemiddel til urskiveglas - Beco Polywatch Lens Polishing Cream 211147 til at fjerne smĂĽ rider pĂĽ glasset.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, sü den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen pü hjemmesiden. LÌs mere her Ure.dk: Persondata