Betaling og sikkerhed

Indlæser...

Betaling: Vælg mellem Dankort, Visa, MasterCard, JCB, American Express eller PayPal:
Betalingsmetoderne i vor netbutik kontrolleres af NETS, der sikkerhedsgodkender de netbutikker, som ønsker at anvende korttyper som Dankort, Visa, MasterCard, JCB og American Express. Betaling med Dankort og udenlandske betalingskort sker via en sikker forbindelse. Indtastede kortoplysninger krypteres med SSL-kryptering (Secure Socket Layer) og kan ikke læses af andre. Den sikre forbindelse er angivet med en lille hængelås nederst til højre i browseren. Ure.dk har på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger. Ure.dk benytter en betalingsløsning fra QuickPay, som er godkendt af NETS.

 

Betalingsmetoder

 

Om Vores butik - Ure sendt fra Danmark!
Hos Ure.dk har vi stor fokus på sikker handel, og vi har alle nødvendige godkendelser, der gør det trygt at handle hos os. Hos Ure.dk benytter vi os heller ikke af parallelimport. Vi er et dansk firma med butik og lager i Danmark, og vi modtager alle vores varer gennem de danske grossister. Dermed kan du være sikker på, at der er tale om 100% originale varer, og at der ydes den korrekte garanti.

Hvem er vi ellers?
Vi startede i 2009 med en sikker målsætning om at blive alle danskeres foretrukne urbutik på nettet i løbet af kort tid. Derfor er vi naturligvis autoriseret forhandler af de mest populære urmærker i Danmark, ligesom vi hele tiden udvider vores sortiment, så du altid kan finde præcis det ur, du ønsker dig.

Vil du i kontakt med os, så skriv til os her.

Administrative fakta:
Ure.dk ApS
Søborg Hovedgade 121
2860 Søborg
Danmark
CVR Danmark: 33260954

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Ure.dk: Persondata