Indlæser...

Om Ure.dk

Vi er autoriseret dansk forhandler af en lang række populære urmærker, og får hele tiden flere og flere mærker i vores shop.

Ure sendt fra Danmark af dansk butik

Hos Ure.dk har vi stor fokus på sikker handel, og vi har alle nødvendige godkendelser, der gør det trygt at handle hos os. Vi er et dansk firma med butik og lager i Danmark. Dermed kan du være sikker på, at der er tale om 100% originale varer, og at der ydes den korrekte garanti.

Vi startede i 2009 med en sikker målsætning om at blive alle danskeres foretrukne urbutik på nettet i løbet af kort tid. Derfor er vi naturligvis forhandler af de mest populære urmærker i Danmark, ligesom vi hele tiden udvider vores sortiment, så du altid kan finde præcis det ur, du ønsker dig.

 

Derfor skal du vælge os!
  • 365 Dages udvidet bytteret - For at gøre din shoppingoplevelse så tryg som overhovedet muligt, tilbyder vi en forlænget bytteret på hele 365 dage!
  • Dansk Butik - Vi er en dansk virksomhed, og din ordre bliver sendt med hurtig levering fra Danmark, og er dækket af den danske købelov. Hvorfor du kan være tryg ved, at vi sælger ægte vare.
  • Fragt fra 35 kr - Hurtig levering med PostNord og Burd Delivery - Læs mer her.
  • Gratis bytte - Vi tilbyder gratis returfragt i Danmark, hvis man ønsker at bytte sin ordre!
  • Hurtig levering - 1-2 dage - Foretager du dit køb inden klokken 15 på en hverdag, vil det blive afsendt samme dag, eller seneste neste hverdag!
  • Fysisk butik i København - Ønsker du at se og føle nogle af vores ure, kan du besøge vores butik i Kronprinsensgade 2 centrum afi København, hvor du vil kunne finde nogle af de mest populære modeller.
  • Minimum 2 års garanti - Der er minimum 2-års reklamarionsret på vore ure. Ydermere er et garantibevis fra Ure.dk med et autoriseret stempel. Det vil sige, at vi har leverandøraftale i Danmark med den pågældende producent.

Vores fysiske butik i København centrum

Ønsker du at se og føle nogle af vores ure, kan du besøge vores butik i Kronprinsensgade 2 i København centrum, hvor du vil kunne finde nogle af de mest populære modeller, som vi tilbyder her på Ure.dk.

København

Urkompagniet.dk
Kronprinsensgade 2
1114 København


Få rutevejledning

ÅBNINGSTIDER
Man - Fre: 11:00 - 18:00
Lørdag: 11:00 - 17:00


Vi udpeget som autoriseret forhandler af blandt andet følgende mærker: Aistrup ure, Beco Watchwinders, Boss ureCarrie Taylor ure, Casio ure, Citizen ure, Club ure, Daniel Wellington ure, Fibex ure, Fossil ure, HUGO ure, Inex ure, Invicta ure, Mango ure, Orient ure, Oris ure, OceanX ure, Oris ure, Paul Rich ure, Prevetti ure, Police ure, Seiko ure, Swiss Military Hanowa ure, Timex ure, Tommy Hilfiger ure, Vincero ure og .

 

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Ure.dk: Persondata