Indlæser...

Leveringstid

Levering
Alle ordrer på ure.dk sendes som pakke med track&trace hos vår samarbejdspartner PostNord(Post Danmark). Derved bliver pakkens transport registreret, hvilket minimerer risikoen for at pakken forsvinder under transport. Du vil få track&trace link på email så du kan spore ordren når vi har pakket og sendt den.

Alle varer der er på lager, vil blive afsendt samme dag hvis ordren modtages før klokken 15, og du har valgt prioriteret fragt. Sker ordren efter klokken 15.00, eller på en ikke-hverdag, vil dit ur blive sendt næste efterfølgende hverdag (såfremt den valgte fragtmetode tilsiger hurtig levering). Man finder en præciseret forventet leveringstid og lagerstatus på siden til hvert enkelt produkt som normalt er 1-2 dager (ved prioriteret fragt).

Vi har gratis fragt hvis du vælger Standard håndtering og forsendelse (brev eller afhentes på posthus), når din ordre er på 500 kroner eller mere. Hvis ordren er under, starter fragten på 29 kroner. Vi sender den også prioriteret til et udleveringssted eller til døren for et mindre gebyr. Til Færøerne, Grønland, Jan Mayen og Svalbard er det et fragttillæg på 100kr uansett ordreværdi.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Ure.dk: Persondata