Bytte & Retur hos Ure.dk

Indlæser...
Derfor skal du vælge os!
  • 365 Dages returret - For at gøre din shoppingoplevelse så tryg som overhovedet muligt, tilbyder vi en forlænget returret på hele 365 dage!
  • Gratis bytte - Vi tilbyder gratis fragt frem og tilbage i Danmark, hvis man må bytte sit ur.
  • Fysisk butik nord for København - Ønsker du at se og føle nogle af vores ure, eller møde opp for at bytte eller returnere, kan du besøge vores butik i Søborg Hovedgade 121 i Søborg, hvor du vil kunne finde nogle af de mest populære modeller.

Fortrydelsesret
Du har 365 dages fortrydelsesret. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 365 dage efter modtagelsen af varen. Sender du varen tilbage uden erklæring behandles din forsendelse ikke. Erklæringen skal indeholde navn, adresse, emailadresse og ordrenummer. Det er IKKE nok blot at nægte modtagelse af varen. Sørg derfor for at vedlægge en skriftlig erklæring i pakken, hvis du returnerer uret til os. Vi har forberedt en formular på den følgeseddel, som du modtager i forbindelse med dit køb. Du er velkommen til at bruge den, eller du kan benytte standardformularen som vist i Loven om forbrugeraftaler. Varen skal returneres til:
Reverie ApS
Generatorvej 8C, 2,tv
2860 Søborg
Danmark


Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen når du fortryder (med mindre andet er aftalt). Vi har vedlagt en returlabel hvor portoen er betalt, som eventuelt kan benyttes i Danmark, men du har ikke pligt til at bruge den. Benyttes returlabelen, behøver du blot at klistre returlabelen på pakken, og derefter indlevere til nærmeste posthus (genbruger du vores pakke, så sørg for at alle gamle stregkoder er overstreget). Sporingskoden på forsendelsen er den lange talsekvens, der står nederst på labelen. Ved brug af vores returlabel fratrækkes 50 kroner fra ordrens kreditering.
 Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du vil få tilbagebetalt købsbeløbet til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Et gavekort er ikke refunderbart efter 14 dage, og kan ikke ombyttes til kontanter

BEMÆRK: Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi

* du reelt har taget varen i brug
* den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
* lænken på varen er blevet justeret
* du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

Bemærk: Nogle ure er ikke omfattet af fortrydelsesretten, og hvis emballagen bliver brudt, bortfalder retur- og bytteretten. Det gælder: Fossil Q, Misfit, Michael Kors Access, Emporio Armani Connected og Skagen Connected.

Returfragt
Du skal betale returfragten til os, og du har ansvaret for alle skader, mens varen er i din varetægt OG mens den bliver transporteret til os.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Ure.dk: Persondata