Børn

Børnure

Drengeure

Details

Pigeure

Details

Digital watches

Details

Reminder watches

Details
Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Mærke
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

Varer 1-48 af 141

Stigende orden
Casio Classic LA680WEA-1EF
Casio Classic LA680WEA-1EF
Vores pris 299 kr. Vejl. pris 399 kr.
Se mere
Udsolgt Lorus Kids R2347MX9
Lorus Kids R2347MX9
Vejl. pris 299 kr.
Se mere
Side
pr. side

I denne sektion finder du alle vore armbåndsure, som er udpeget til at kunne bæres af børn. Typisk vil designet afsløre uret som et børneur, men nogle af de mindre digitale ure, kan også benyttes af små piger og drenge, og derfor er de blevet lagt i denne kategori.

 

Er du usikker på hvor stort uret er, og om det vil kunne passe barnets håndled? Så læs specifikationerne på de enkelte ure - her står alt om urets tekniske date inklusive diameter og dybde.

 

Husk at hvis sønnike eller datteren skal kunne bruge uret i svømmehallen, så skal uret have en vandafvisende klassificering på 10 atm (100 meter) - ellers gælder garantien som regel ikke ved fugtskader.

Populære børneure til drenge og piger

Børneure er en vigtig del af ethvert barns liv. De hjælper barnet med at lære tiden, og en rutine og lære at styre sin tid. Der er et stort udvalg af børneure på markedet, og det kan være svært at vælge det rigtige. 

Hvilke børneure er populære hos drenge og piger?

Der er mange forskellige børneure på markedet, og det kan være svært at vælge det helt rigtige. Nogle forældre vælger at købe et ur med en simpel timevisning, mens andre foretrækker et ur med flere funktioner såsom stopur og alarm.

Nogle af de mest populære børneure til drenge og piger er:

- Fibex 

- Casio

- Club

- Play

Alle disse ure er godt egnede til både drenge og piger, og de har alle forskellige funktioner. Det er derfor en god idé at tage et kig på de forskellige ure, inden du vælger det helt rigtige til dit barn.

 

Hvad skal man overveje, når man køber børneure?

De populære børneure til drenge og piger, er ofte farverige og har mange funktioner.

Det er vigtigt at finde et ur, der er robust og kan tåle at blive brugt af et barn. Det er også en god idé at finde et ur, der er vandtæt. Mange børn elsker at være i vandet, og det er ikke altid, at man kan holde øje med dem. Med et vandtæt ur, kan

Børneure er en vigtig del af ethvert barns liv. De hjælper at lære tiden, ig en rutine og lære at styre sin tid. Der er et stort udvalg af børneure på markedet, og det kan være svært at vælge det rigtige. 

 

Det rette børneur, gør det sjovt at lære klokken

Mange børnure har en alarmfunktion, som kan være en god hjælp til at få børnene til at stå op om morgenen eller huske ting. Også ure med vibrerende alarmer er effektivt som såkaldt tisse-ur (huske at gå på toilettet), eller medicin-ur, hvis man skal huske at tage medicin på særlige tidspunkter. Flere børneure har også et stopur, som kan være sjov. Og så er der naturligvis også børneure med lys, så man kan se tiden i mørke.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Ure.dk: Persondata