Seiko
Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

11 varer

Stigende orden

Årtiers innovation inden for urmageri

I 1913 udgav Seikosha sit første armbåndsur, og i 1924 introducerede det sit første lommeur med indbygget alarm. Disse tidlige ure var kendt for deres nøjagtighed og holdbarhed og fik hurtigt et ry som nogle af de bedste ure på markedet i Japan.

I 1969 introducerede Seiko verdens første quartz-ur, Seiko Quartz-Astron. Dette ur var utroligt præcist og blev hurtigt populært over hele verden. Denne innovation gjorde det muligt for Seiko at blive en af de førende urproducenter i verden og gjorde quartz-ure til den mest populære type ur.

Seiko Mens Sports SUR559P1 Seiko Mens Sports SUR559P1
Seiko Mens Sports SUR559P1
Vejl. pris 2.699 kr.
Se mere
Seiko Classic SUR562P1
Seiko Classic SUR562P1
Vores pris 2.699 kr. Vejl. pris 2.899 kr.
Se mere
pr. side

Seiko ure

Seiko blev grundlagt i 1881 af Kintaro Hattori i Tokyo, Japan. Hattori begyndte med at sælge og reparere ure fra en lille butik, men han indså hurtigt, at der var en efterspørgsel efter højkvalitets ure til overkommelige priser i Japan. I 1892 begyndte han at producere sine egne ure under navnet Seikosha, som betyder "hus med udsøgt håndværk."

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Ure.dk: Persondata