Seiko
Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Mærke
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

46 varer

Stigende orden

Årtiers innovation inden for urmageri

I 1913 udgav Seikosha sit første armbåndsur, og i 1924 introducerede det sit første lommeur med indbygget alarm. Disse tidlige ure var kendt for deres nøjagtighed og holdbarhed og fik hurtigt et ry som nogle af de bedste ure på markedet i Japan.

I 1969 introducerede Seiko verdens første quartz-ur, Seiko Quartz-Astron. Dette ur var utroligt præcist og blev hurtigt populært over hele verden. Denne innovation gjorde det muligt for Seiko at blive en af de førende urproducenter i verden og gjorde quartz-ure til den mest populære type ur.

Fun fact om Seiko

En lidet kendt kendsgerning om Seiko er, at de i 1960'erne udviklede det første fjernsynsur, også kendt som et "tv-ur", som var et lille, bærbart fjernsyn, der kunne bæres om håndleddet. Uret blev første gang udgivet i Japan i 1963 og blev senere udgivet i andre lande. Uret var forud for sin tid, men det var ikke særlig populært på grund af dets høje omkostninger og den lille skærmstørrelse, men det var en teknologisk innovation inden for miniature-tv.

Seiko Classic SUR564P1 Seiko Classic SUR564P1
Seiko Classic SUR564P1
Vejl. pris 2.799 kr.
Se mere
Seiko Wall Clock QXA821K
Seiko Wall Clock QXA821K
Vejl. pris 499 kr.
Se mere
Seiko Wall Clock QXA342D
Seiko Wall Clock QXA342D
Vejl. pris 599 kr.
Se mere
Seiko Wall Clock QXA814A
Seiko Wall Clock QXA814A
Vejl. pris 599 kr.
Se mere
Seiko Wall Clock QXA814S
Seiko Wall Clock QXA814S
Vejl. pris 599 kr.
Se mere
Seiko Wall Clock QHA010L
Seiko Wall Clock QHA010L
Vejl. pris 799 kr.
Se mere
Seiko Wall Clock QXA815K
Seiko Wall Clock QXA815K
Vejl. pris 999 kr.
Se mere
Seiko Wall Clock QXA822S
Seiko Wall Clock QXA822S
Vejl. pris 1.099 kr.
Se mere

Hvor er Astron-, Prospex- og Presage-modellerne?

Af kontraktmæssige årsager kan vi ikke vise vores omfattende udvalg af Astron, Prospex og Presage modeller på denne webshop. Hvis du er interesseret i disse modeller, foreslår vi, at du går over til vores hovedwebshop kaldet Watchia, hvor vi fremviser alle vores Seiko ure. Vi er en Premium-forhandler af Seiko, så du kan finde nogle sjældne og svære at finde Seiko-modeller derovre.

pr. side

Seiko ure

Seiko blev grundlagt i 1881 af Kintaro Hattori i Tokyo, Japan. Hattori begyndte med at sælge og reparere ure fra en lille butik, men han indså hurtigt, at der var en efterspørgsel efter højkvalitets ure til overkommelige priser i Japan. I 1892 begyndte han at producere sine egne ure under navnet Seikosha, som betyder "hus med udsøgt håndværk."

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Ure.dk: Persondata