Casio Collection SGW-200-1VER

Flere visninger

Casio Collection SGW-200-1VER
Kode: SGW200 1VER
Type: Kvinder, Mænd

Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 69 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

Vejl. Pris: 1.098 DKK Spar 22%

Vores pris 858 DKK

 
Casio SGW-100-1VEF er et sporty ur, fra Casio Collection. Uret kan tåle meget lave temperaturer, og i displayet kan du hele tiden følge med i temperaturudviklingen. Desuden har displayet et meget tydeligt kompas med både retning og grad. Ved hjælp af knapperne på siden af uret, kan du indstille de enkelte funktioner – også hvis du ikke ønsker at benytte kompas og termometer, men blot synes at uret har et flot design. Urskiven er beskyttet af mineralglas, som efterlader overfladen fri for ridser. Casio SGW-100-1VEF har rem af et kraftigt gummimateriale, som sidder behageligt om håndleddet.

Størrelsesguide Har du spørgsmål?

Yderligere information

Lænke/Rem Resin
Glas Mineral
Urværk Digital
Vandbeskyttelse 10 atm (Bad/Svømning)
Datovisning Nej
Låstype Spænde
Urkasse materiale Resin
Urkassefarve Sort
Urskivefarve LCD/LED
Mærke Casio
Modelnummer SGW200 1VER
Køn Kvinder, Mænd

Detaljer

Sportsur med skridttæller og udregning af kalorieforbrug! Utroligt avanceret og smart digital sportsur fra japanske Casio.

Illuminator med afterglow
Et elektroluminescent panel får urets front til at lyse op og gør displayet nemmere at aflæse. Inkluderer afterglow som bibeholder baggrundslyset et par sekunder efter at lysknappen er sluppet.

Kalorieforbrænding display
Denne funktion udregner din forbrænding af kalorier, og gemmer data i sin hukommelse.

Pedometer
Uret er bygget med en speciel bevægelsessensor, der registrerer antal skridt du tager (skridttæller), og udregner den totale distance du har gået. Baseret på dine personlige detaljer, kan pedometeret derefter også udregne din kalorieforbrænding, og vise dig tidslængden af målingen (op til 10 datasæt).

Verdensur
Uanset hvor i verden du befinder dig, vil du altid have den korrekte tid på dit Casio ur.

Stopursfunktion – 1/100 sek – 100 timer
Uret måler foreløbig tid, mellemtid og sluttid ned til 1/100 af et sekunds nøjagtighed. Uret kan måle tider op til 100 timer!

Stopurshukommelse: 100 datasæt
Data fra stopursfunktionen kan lagres sammen med dato for målingen. Hukommelsen kan lagre op til 100 af disse datasæt.

Timere – 1/1 min – 100 timer
Nyttig generel information: Nedtællingstimerne kan give påmindelser om specielle eller repeterende hændelser, hvis du angiver et akustisk signal for det definerede tidspunkt. Tiden kan indstilles i sekundintervaller op til 100 timer på forhånd. Derfor er funktionen specielt nyttig i forbindelse med daglig brug af medicin eller ved intervaltræning.

5 daglige alarmer
Alarmerne bruger et akustisk signal, som minder dig om repeterende hændelser på det fastsatte tidspunkt. Du kan også aktivere et timesignal som markerer hver hele time. Denne model har fem uafhængige alarmer som giver fleksible påmindelser om vigtige aftaler.

Automatisk kalender
Korrigerer automatisk for måneder med forskellig længde, og naturligvis også ved skudår.

12/24-timers tidsangivelse
Tiden kan angives enten i et 12 timers eller 24 timers format.

Resin urkasse

Resin rem
Naturlig resin er det ideelle materiale for remme, da materialet er karakteriseret ved at være meget slidstærkt, men samtidig yderst fleksibelt.

Batteri
Type: CR2025.
Levetid: 3 år.

Vandbeskyttende: 100 meter (10 bar)
Klassificeret til 10 bar eller 100 meter. Det vil sige at uret kan benyttes når du svømmer. Bemærk dog at meterværdien (100) ikke er lig med tilladt dykkedybde. Værdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281).

Urets nøjagtighed
+/- 15 sekunder pr måned.

Dimensioner
Ca. 51,60mm x 44,20mm x 13,60mm (H x B x D).

Vægt
Ca. 47,00 gram.


Desværre er Casio Collection SGW-200-1VER udgået af produktion og dette produkt kan derfor ikke længere bestilles hos os. Som et plaster på såret har vi fundet en række gode alternativer til dig, som minder meget om det produkt, du søgte efter. Måske vil du endda blive endnu gladere for alternativet, end du ville være blevet for den vare, du oprindeligt ønskede dig? Klik på et af produkterne nedenunder for at se mere eller klik her for at lukke dette vindue.

Casio Collection SGW-200-1VER er mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er mm.

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her


Hvordan måles urets størrelse?
Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden..

size info
Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal::
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

  Indlæser...