Casio Edifice EF-543D-1AVEF

Flere visninger

Casio Edifice EF-543D-1AVEF
Kode: EF543D 1AVEF
Type: Mænd

Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 69 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

Vejl pris:2.298 DKK (Spar 16%)

Vejl. Pris: 2.298 DKK

Vores pris 1.928 DKK

 
Casio EF-543D-1AVEF fra Casios Edifice-kollektion er et maskulint ur med analogt urværk. Urskiven har tydelige visere og timeindikatorer, der er lakeret med neo-brite selvlysende farve, så du også kan se hvad klokken er i mørke. Skiven indeholder desuden et datodisplay samt tre hjul, der blandt andet viser sekunder og omgange, når du bruger stopursfunktionen. Skiven er beskyttet af et mineralglas, som er en ekstra stærk glastype, der beskytter uret mod at blive ridset. Glassets overflade er desuden sfærisk afrundet, så tiden er ekstra nem at aflæse. Casio EF-543D-1AVEF urets massive urkasse gemmer på et kvalitets quartz urværk. Remmen har sikkerhedslås, som sikrer at remmen ikke springer op ved en fejl.

Størrelsesguide Har du spørgsmål?

Yderligere information

Diameter 47 mm
Tykkelse 13 mm
Lænke/Rem Rustfri stållænke
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 10 atm (Bad/Svømning)
Datovisning Ja
Låstype Foldelås
Urkasse materiale Rustfrit stål
Urkassefarve Grå
Urskivefarve Sort
Mærke Casio
Modelnummer EF543D 1AVEF
Køn Mænd

Detaljer

Mørkere variant af den populære EF-543D Edifice fra Casio. Modellen har en sort domineret urskive med rødlige markeringer.

Neo-display
En selvlysende belægning giver en længerevarende oplysende effekt i mørket. Kræver kun ganske kort tids eksponering overfor lys for at muliggøre denne effekt.

Stopur - 1/20 sek. - 60 min.
Tiden måles ned til 1/20 af et sekunds nøjagtighed. Urets målekapacitet er op til 60 minutter.

Urets nøjagtighed
+/- 20 sekunder pr måned.

Batteri
Type: SR927W.
Levetid: 2 år.

Skruelåst krone

Skruelåst bagside
Beskytter urets indre optimalt, men giver samtidig nem adgang i forbindelse med batteriskifte.

Rustfri stållænke
Hårdfør, langtidsholdbar og elegant. Urets lænke af rustfrit stål giver det et klassisk kvalitetslook.

Vandbeskyttende: 100 meter (10 bar)
Klassificeret til 10 bar eller 100 meter. Det vil sige at uret kan benyttes når du svømmer. Bemærk dog at meterværdien (100) ikke er lig med tilladt dykkedybde. Værdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281).

Tachymeter
Kan bruges til at måle hastigheder.

Dimensioner
Ca. 52.0 X 47.8 X 13.7 mm (H x B x D).

Vægt
Ca. 180,00 gram.


Desværre er Casio Edifice EF-543D-1AVEF udgået af produktion og dette produkt kan derfor ikke længere bestilles hos os. Som et plaster på såret har vi fundet en række gode alternativer til dig, som minder meget om det produkt, du søgte efter. Måske vil du endda blive endnu gladere for alternativet, end du ville være blevet for den vare, du oprindeligt ønskede dig? Klik på et af produkterne nedenunder for at se mere eller klik her for at lukke dette vindue.

Casio Edifice EF-543D-1AVEF er 47 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 13 mm.

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her


Hvordan måles urets størrelse?
Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden..

size info
Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal::
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

  Indlæser...