Casio Edifice EF-547D-1A1VEF

Flere visninger

Casio Edifice EF-547D-1A1VEF
Kode: EF547D 1A1VEF
Type: Mænd

Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 69 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

Vejl. Pris: 1.598 DKK Spar 22%

Vores pris 1.248 DKK

 
Casio EF-547D-1A1VEF er fra den populære Edifice-kollektion – et ur, der er maskulint og uden for meget tingeltangel. Designet er tidløs og klassisk og materialerne er af bedste kvalitet fra inderst til yderst. I den kraftige urkasse af rustfrit stål ligger der et schweisisk quartz kvalitetsværk. Det analoge ur har tydelige visere og timeindikatorer, der er lakeret med neo-brite selvlysende farve, som blot behøver en smule lys for at være langtidsvirkende. Skiven indeholder også datodisplay og har i venstre side tre ekstrahjul, som bruges til at aflæse eksempelvis stopursfunktionen. Casio EF-547D-1A1VEF er beskyttet af mineralglas, som ikke bliver ridset. Uret er vandbeskyttet til 100 meter og remmen har sikkerhedslås, så uret ikke springer op ved en fejl.

Ure.dk er autoriseret forhandler af Casio ure i Danmark.

Størrelsesguide Har du spørgsmål?

Yderligere information

Diameter 44 mm
Tykkelse 11 mm
Lænke/Rem Rustfri stållænke
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 10 atm (Bad/Svømning)
Datovisning Nej
Låstype Foldelås
Urkasse materiale Rustfrit stål
Urkassefarve Sølv
Urskivefarve Sort
Mærke Casio
Modelnummer EF547D 1A1VEF
EAN 4971850441823
Køn Mænd

Detaljer

Utroligt smukt og klassisk kronograf-ur fra Casio i elegant rustfrit stål og sort urskive. Det tidsløse design gør denne model særlig populær.

Neo-display
En selvlysende belægning giver en længerevarende oplysende effekt i mørket. Kræver kun ganske kort tids eksponering overfor lys for at muliggøre denne effekt.

Datovisning
Den aktuelle dato vises på urskiven.

Stopursfunktion - 12 timer
Kan måle både mellemtider og sluttider. Et signal markerer start og stop. Målekapaciteten går helt op til 12 timer.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Urkasse af solidt rustfrit stål

Skruelåst bagside
Beskytter urets indre optimalt, men giver samtidig nem adgang i forbindelse med batteriskifte.

Rustfri stållænke
Hårdfør, langtidsholdbar og elegant. Urets lænke af rustfrit stål giver det et klassisk kvalitetslook.

Sikkerhedsmekanisme
Dette ur har ekstra sikkerhedsmekanisme, der forhindrer at låsen åbner sig ved et uheld.

Batteri
Type: SR927W.
Levetid: 2 år.

Vandbeskyttende: 100 meter (10 bar)
Klassificeret til 10 bar eller 100 meter. Det vil sige at uret kan benyttes når du svømmer. Bemærk dog at meterværdien (100) ikke er lig med tilladt dykkedybde. Værdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281).

Dimensioner
Ca. 51,50mm x 44,50mm x 11,20mm (H x B x D)

Vægt
Ca. 162,00 gram.


Desværre er Casio Edifice EF-547D-1A1VEF udgået af produktion og dette produkt kan derfor ikke længere bestilles hos os. Som et plaster på såret har vi fundet en række gode alternativer til dig, som minder meget om det produkt, du søgte efter. Måske vil du endda blive endnu gladere for alternativet, end du ville være blevet for den vare, du oprindeligt ønskede dig? Klik på et af produkterne nedenunder for at se mere eller klik her for at lukke dette vindue.

Casio Edifice EF-547D-1A1VEF er 44 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 11 mm.

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her


Hvordan måles urets størrelse?
Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden..

size info
Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal::
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

  Indlæser...