Casio G-Shock GLX-5500-1ER

Flere visninger

Casio G-Shock GLX-5500-1ER
Kode: GLX5500 1ER
Type: Mænd

Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 69 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

Vejl pris:1.098 DKK (Spar 31%)

Vejl. Pris: 1.098 DKK

Vores pris 758 DKK

 
Med kælenavnet G-Lide er en del af Casios ikoniske G-shock serie, der er modstandsdygtigt over for stød, vand og vibrationer. Dette fede Casio GLX-5500-1ER i retro design er en Limited Edition udgave, og derfor sælges uret kun i et begrænset oplag. I displayet vises foruden tid, dato og ugedag også en oversigt med månens og tidevandets cyklus. Det hårde mineralglas beskytter overfladen mod ridser. På siden af uret sidder fire knapper, som bruges til at styre urets funktioner som stopur, timer og alarm. Både urkasse og rem er skabt af gummi, som sidder behageligt om håndleddet.

Størrelsesguide Har du spørgsmål?

Yderligere information

Lænke/Rem Resin
Glas Mineral
Urværk Digital
Vandbeskyttelse 20 atm (Dykning med snorkel)
Datovisning Ja
Låstype Spænde
Urkasse materiale Resin
Urkassefarve Sort
Urskivefarve LCD/LED
Mærke Casio
Modelnummer GLX5500 1ER
Køn Mænd

Detaljer

Fedt G-Shock ur fra Casio med utallige funktioner og modstandsdygtig overfor stød, rystelser og vand. Perfekt til den aktive sportsmand eller skater.

Udover at være yderst hårdført, kan uret også prale af indbygget verdensur, tidevands- og månecyklusdisplay, samt naturligvis stopur og multialarm.


Desværre er Casio G-Shock GLX-5500-1ER udgået af produktion og dette produkt kan derfor ikke længere bestilles hos os. Som et plaster på såret har vi fundet en række gode alternativer til dig, som minder meget om det produkt, du søgte efter. Måske vil du endda blive endnu gladere for alternativet, end du ville være blevet for den vare, du oprindeligt ønskede dig? Klik på et af produkterne nedenunder for at se mere eller klik her for at lukke dette vindue.

Casio G-Shock GLX-5500-1ER er mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er mm.

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her


Hvordan måles urets størrelse?
Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden..

size info
Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal::
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

  Indlæser...