Casio G-Shock GLX-5500-7ER

Flere visninger

Casio G-Shock GLX-5500-7ER
Kode: GLX5500 7ER
Type: Kvinder, Mænd

Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 69 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

Vejl. Pris: 1.098 DKK Spar 15%

Vores pris 938 DKK

 
Casio GLX-5500-7ER også kaldet Surf Glide eller G-Lide er et ur fra den legendariske G-Shock serie som kan tåle stød, vand og vibrationer. Surfer uret er 80’er inspireret, men har et up to date LED display, der gør displayet krystalklart, så der er nemt at aflæse tiden – selv når du er på toppen af en bølge. I displayet vises tid, dato, ugedag og en oversigt med månens og tidevandets cyklus. Casio GLX-5500-7ER er kun produceret i et bestemt antal eksemplarer, så skynd dig at bestille inden det bliver udsolgt.

Vi er naturligvis autoriseret forhandler af Casio ure, så du er garanteret officiel Casio service og garanti, samt et100% ægte ur når du køber gennem os.

Størrelsesguide Har du spørgsmål?

Yderligere information

Diameter 45 mm
Tykkelse 14 mm
Lænke/Rem Gummirem
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 20 atm (Dykning med snorkel)
Datovisning Nej
Låstype Spænde
Urkasse materiale Resin
Urkassefarve Hvid
Urskivefarve Blå
Mærke Casio
Modelnummer GLX5500 7ER
Køn Kvinder, Mænd

Detaljer

Smart Casio sportsur i hvidt med masser af nyttige funktioner. Uret er en del af den populære G-Shock serie, som er specialdesignet til at modstå en hårdhændet behandling.

Auto-Illuminator
Aktiver denne funktion, og uret vil automatisk oplyse dets display når du drejer lidt på håndleddet.

Display flasher
En lysdiode blinker så snart en alarm, en nedtællingstimer eller et timesignal aktiveres.

Månedata display
Med udgangspunkt i din nuværende position i forhold til bredde- og længdegrader, vil månefaserne vises på displayet.

Tidevandsgraf
Tidevandets bevægelser vises grafisk, med udgangspunkt i gældende længde- og breddegrad og tidevandsinterval.

Verdensur
Uanset hvor i verden du befinder dig, vil du altid have den korrekte tid på dit Casio ur.

Stopursfunktion - 1/100 sek.
Foreløbig tid, mellemtid og sluttid måles ned til 1/100 af et sekunds nøjagtighed.

Yacht timer
Yacht-timeren bruges ved for eksempel start af regattaer. Nedtællingen kan sættes fra 1 til 10 minutter. For hvert minut som går afgives et akustisk signal, og i de sidste ti sekunder varsler uret hver sekund.

3 multi alarmer
Denne model har 3 uafhængige multifunktionsalarmer. Uret vil minde dig om enhver vigtig begivenhed du indstiller. Der er 4 typer af alarmer:
1. Daglig alarm der aktiveres på samme tid hver dag.
2. Datoalarm til for eksempel at huske fødselsdage.
3. Månedlig alarm der aktiveres samme dag i hver måned.
4. Alarm for hver dag i en bestemt måned.

Vandbeskyttende: 200 meter (20 bar)
Klassificeret til 20 bar eller 200 meter, og dermed perfekt til at svømme og dykke med (snorkeldybder, ikke dybder som dykning med iltflasker tillader). Meterværdien (200) er ikke lig med tilladt dykkedybde. Værdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281).

Shok afvisende
En såkaldt shok afvisende konstruktion beskytter uret mod voldsomme stød og vibrationer.


Desværre er Casio G-Shock GLX-5500-7ER udgået af produktion og dette produkt kan derfor ikke længere bestilles hos os. Som et plaster på såret har vi fundet en række gode alternativer til dig, som minder meget om det produkt, du søgte efter. Måske vil du endda blive endnu gladere for alternativet, end du ville være blevet for den vare, du oprindeligt ønskede dig? Klik på et af produkterne nedenunder for at se mere eller klik her for at lukke dette vindue.

Casio G-Shock GLX-5500-7ER er 45 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 14 mm.

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her


Hvordan måles urets størrelse?
Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden..

size info
Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal::
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

  Indlæser...