Casio G-Shock GX-56-4ER

Flere visninger

Casio G-Shock GX-56-4ER
Kode: GX56 4ER
Type: Mænd

Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 69 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

Vejl. Pris: 1.688 DKK Spar 14%

Vores pris 1.458 DKK

 
Med et CASIO GX56-4ER kan du klare dig i enhver tænkelig situation, hvad enten det er til lands, til vands eller i dybden. Uret hører til i den bedste ende af Casios eksklusive og ekstremt stærke G-shock-serie. Her får du et ur, der er modstandsdygtigt over for stød, kulde, vand, mudder, som almindelige ure ellers ville bryde sammen over for. Men du får mere end det. CASIO GX56-4ER er nemlig udstyret med en lang række smarte funktioner, som kommer dig til gode i almindelige hverdagssituationer. Du har fx mulighed for at indstille alarmen til fem forskellige tidspunkter på dagen, hvor noget vigtigt skal huskes. Uret har et minimalt batteriforbrug, takket være de indbyggede solceller. Så hvad enten du er klar til polartur eller på vej til et møde er CASIO GX56-4ER uret, som sørger for at du kommer til tiden med stil.

Vi er naturligvis autoriseret forhandler af Casio ure, så du er garanteret officiel Casio service og garanti, samt et 100% ægte ur når du køber gennem os.

Størrelsesguide Har du spørgsmål?

Yderligere information

Lænke/Rem Resin
Glas Mineral
Urværk Digital
Vandbeskyttelse 20 atm (Dykning med snorkel)
Datovisning Ja
Låstype Spænde
Urkasse materiale Resin
Urkassefarve Orange
Urskivefarve Sort
Mærke Casio
Modelnummer GX56 4ER
Køn Mænd

Detaljer

Smart og kompakt G-Shock ur fra Casio i rødlig orange. Uret er specialdesignet til at kunne modstå mudder, så dyrker du en sport eller har et udendørs erhverv, der giver dig kontakt med jord og mudder, ja så er dette ur perfekt til dig! Som andre G-Shock modeller er uret ekstremt hårdført og kan modstå stød og rystelser. Uret er samtidig forsynet med en solcelle til at supplere dit batteri med energi.

Fuldautomatisk illuminator
Aktiver denne funktion, og uret vil automatisk oplyse dets display når du drejer lidt på håndleddet. Energibesparende: den fuldautomatiske illuminator fungerer kun i mørke omgivelser.

Chok afvisende
En såkaldt chok afvisende konstruktion beskytter uret mod voldsomme stød og vibrationer.

Resistent overfor mudder
Det unikke design modvirker at jord og mudder trænger ind i uret.

Solcelleenergi
En solcelle fungerer som energikilde for uret.

Verdensur
Uanset hvor i verden du befinder dig, vil du altid have den korrekte tid på dit Casio ur.

Stopursfunktion - 1/100 sek. - 24 timer.
Foreløbig tid, mellemtid og sluttid måles ned til 1/100 af et sekunds nøjagtighed. Urets målekapacitet er op til 24 timer.

Timere – 1/1 min – 24 timer
Nyttig generel information: Nedtællingstimerne kan give påmindelser om specielle eller repeterende hændelser, hvis du angiver et akustisk signal for det definerede tidspunkt. Tiden kan indstilles i sekundintervaller op til 24 timer på forhånd. Derfor er funktionen specielt nyttig i forbindelse med daglig brug af medicin eller ved intervaltræning.

5 daglige alarmer
Alarmerne bruger et akustisk signal, som minder dig om repeterende hændelser på det fastsatte tidspunkt. Du kan også aktivere et timesignal som markerer hver hele time. Denne model har fem uafhængige alarmer som giver fleksible påmindelser om vigtige aftaler.

Snooze funktion
Du kan pause alarmen, og den vil aktiveres igen efter nogle få minutter.

Tastelyd kan aktiveres/deaktiveres
Tastelyden kan deaktiveres så skifte mellem enkelte funktioner ikke afgiver lyd. Påvirker naturligvis ikke indstillede alarmer eller andre timere og påmindelser.

Automatisk kalender
Korrigerer automatisk for måneder med forskellig længde, og naturligvis også ved skudår.

12/24-timers tidsangivelse
Tiden kan angives enten i et 12 timers eller 24 timers format.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Resin urkasse

Resin rem
Naturlig resin er det ideelle materiale for remme, da materialet er karakteriseret ved at være meget slidstærkt, men samtidig yderst fleksibelt.

Indikator for batteriniveau
Indikatoren viser nuværende batteriniveau.

Urets nøjagtighed
+/- 15 sekunder pr måned.

Vandbeskyttende: 200 meter (20 bar)
Klassificeret til 20 bar eller 200 meter, og dermed perfekt til at svømme og dykke med (snorkeldybder, ikke dybder som dykning med iltflasker tillader). Meterværdien (200) er ikke lig med tilladt dykkedybde. Værdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281).

Batteri
Type: CTL1616.

Dimensioner
Ca. 55,50mm x 53,60mm x 17,50mm (H x B x D).

Vægt
Ca. 88,00 gram.


Desværre er Casio G-Shock GX-56-4ER udgået af produktion og dette produkt kan derfor ikke længere bestilles hos os. Som et plaster på såret har vi fundet en række gode alternativer til dig, som minder meget om det produkt, du søgte efter. Måske vil du endda blive endnu gladere for alternativet, end du ville være blevet for den vare, du oprindeligt ønskede dig? Klik på et af produkterne nedenunder for at se mere eller klik her for at lukke dette vindue.

Casio G-Shock GX-56-4ER er mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er mm.

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her


Hvordan måles urets størrelse?
Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden..

size info
Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal::
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

  Indlæser...