Casio LDF-31-7BEF

Casio LDF-31-7BEF
Kode: LDF31 7BEF
Type: Kvinder, Børn

Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Bemærk: Vores fysiske butik er sommerlukket fra mandag 3. august, til og med fredag 4. september. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser

Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 69 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

Vejl. Pris: 398 DKK Spar 20%

Vores pris 318 DKK

 
Dette smukke og lette ur er som skabt til kvinden på farten. Casio LDF31-7BEF vejer kun 24 gram, og er derfor let som en fjer at bære. Men vægten snyder – for dette lille og kompakte armbåndsur indeholder langt mere, end man kan se på overfladen. Eksempelvis muligheden for at indstille uret til en ekstra tidszone, som kan kaldes frem ved behov. Det er praktisk, hvis man eksempelvis jævnligt laver oversøiske opkald. Derudover har uret et stopur med mellemtider og omgangstider. Uret indeholder også en automatisk kalender, så du altid har styr på dagene. Uret er ekstremt energibesparende, og kan køre hele tre år på et enkelt batteri. Det sparer dig for penge – og miljøet for forurening.

Størrelsesguide Har du spørgsmål?

Yderligere information

Diameter 36 mm
Tykkelse 10 mm
Lænke/Rem Resin
Glas Mineral
Urværk Digital
Vandbeskyttelse 5 atm (Vandsprøjt/regn)
Datovisning Ja
Låstype Spænde
Urkasse materiale Resin
Urkassefarve Orange
Urskivefarve LCD/LED
Mærke Casio
Modelnummer LDF31 7BEF
Køn Kvinder, Børn

Detaljer

Fikst og meget let sportsur fra Casio til piger. Digitaluret er udover stopur, også udrustet med smarte funktioner som sekundær tidszone og daglig alarm.

Dimensioner
Ca 40,4mm x 36,8mm x 10,5mm (H x B x D)

Vandbeskyttende: 50 meter (5 bar)
Klassificeret til 5 bar eller 50 meter. Det vil sige at uret kan bæres i badet, men derudover ikke bør benyttes i forbindelse med vand. Meterværdien (50) er altså ikke et udtryk for tilladt dykkedybde i vand. Værdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281).

Sekundær tidszone
En sekundær tidszone kan indstilles. Ideelt hvis du ofte taler med folk i udlandet.

LED lys
En lysdiode (light-emitting diode/LED) bruges til at oplyse urets front.

Daglig alarm
Den daglige alarm benytter et akustisk signal, der kan minde dig om repeterende hændelser, som kræver din opmærksomhed på det indtastede tidspunkt.

Stopur
Løbende tid, mellemtid og endelig tid måles med 1/100 sekunds præcision.

Vægt
Ca 24 gram


Desværre er Casio LDF-31-7BEF udgået af produktion og dette produkt kan derfor ikke længere bestilles hos os. Som et plaster på såret har vi fundet en række gode alternativer til dig, som minder meget om det produkt, du søgte efter. Måske vil du endda blive endnu gladere for alternativet, end du ville være blevet for den vare, du oprindeligt ønskede dig? Klik på et af produkterne nedenunder for at se mere eller klik her for at lukke dette vindue.

Casio LDF-31-7BEF er 36 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 10 mm.

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her


Hvordan måles urets størrelse?
Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden..

size info
Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal::
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

  Indlæser...