Indlæser...
-22%
discount

Casio LDF-31-7BEF

Spar 22%
Tilbudspris 312,00 kr Normalpris 398,00 kr
Casio
Udsolgt
Uret bliver ikke længere produceret
Dette smukke og lette ur er som skabt til kvinden på farten. Casio LDF31-7BEF vejer kun 24 gram, og er derfor let som en fjer at bære. Men vægten snyder – for dette lille og kompakte armbåndsur indeholder langt mere, end man kan se på overfladen. Eksempelvis muligheden for at indstille uret til en ekstra tidszone, som kan kaldes frem ved behov. Det er praktisk, hvis man eksempelvis jævnligt laver oversøiske opkald. Derudover har uret et stopur med mellemtider og omgangstider. Uret indeholder også en automatisk kalender, så du altid har styr på dagene. Uret er ekstremt energibesparende, og kan køre hele tre år på et enkelt batteri. Det sparer dig for penge – og miljøet for forurening.
Detaljer

Fikst og meget let sportsur fra Casio til piger. Digitaluret er udover stopur, også udrustet med smarte funktioner som sekundær tidszone og daglig alarm.

Dimensioner
Ca 40,4mm x 36,8mm x 10,5mm (H x B x D)

Vandbeskyttende: 50 meter (5 bar)
Klassificeret til 5 bar eller 50 meter. Det vil sige at uret kan bæres i badet, men derudover ikke bør benyttes i forbindelse med vand. Meterværdien (50) er altså ikke et udtryk for tilladt dykkedybde i vand. Værdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281).

Sekundær tidszone
En sekundær tidszone kan indstilles. Ideelt hvis du ofte taler med folk i udlandet.

LED lys
En lysdiode (light-emitting diode/LED) bruges til at oplyse urets front.

Daglig alarm
Den daglige alarm benytter et akustisk signal, der kan minde dig om repeterende hændelser, som kræver din opmærksomhed på det indtastede tidspunkt.

Stopur
Løbende tid, mellemtid og endelig tid måles med 1/100 sekunds præcision.

Vægt
Ca 24 gram


Bedømmelse
Levering

Standard levering - 3-10 hverdage
Vi vælger den billigste løsning, og du får gratis fragt for ordre på 500 eller over eller for kun 29 kroner ved ordre mindre end 500 kroner.

Prioriteret forsendelse uden omdeling
Vi sender din ordre til et afhentningssted tæt på dig. Ordren er 1-2 dage undervejs, så du hurtigt kan få din ordre!

Prioriteret forsendelse med omdeling
Vi sender din ordre til døren, om det er en privat eller erhvervsadresse. Ordren er 1-2 dage undervejs, så du hurtigt kan få din ordre! Er du ikke hjemme, kan du hente ordren på et afhentningsted tæt på dig typisk hverdagen efter pakken er forsøgt leveret.

Ekspreslevering i Storkøbenhavn
Bor du i Storkøbenhavn, kan du få din ordre leveret med bud samme aften, hvis du bestiller inden klokken 14 på en hverdag. Du vil modtage uret samme dag på din leveringsadresse mellem ca. 18.00 og 22.00. Det koster 35 kroner, og muligheden vil automatisk komme frem i betalingsfasen under leveringsmetode, såfremt du bor i et postnummer der er dækket og vi har uret på vores hovedlager.

Specifikationer
Specifikationer
UrkassefarveOrange
RemtypeResin
UrskivefarveLCD/LED
GlastypeMineral
UrværkDigital
DatovisningJa
Vandbeskyttelse5 atm (Vandsprøjt/regn)
Tykkelse10
Diameter36
Urkasse materialeResin
LåstypeSpænde
KønKvinder, Børn
Størrelsesguide

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her


Hvordan måles urets størrelse?
Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden..

size info
Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal::
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

Værktøjer og pleje

Til at fjerne led på din lænke med standard pins, giver vi dig en super rabat, når du bestiller værktøjet sammen med et ur: og et Værktøj til at skifte rem/stift - Vejl. pris 99 kr til nemt at skifte eller afmontere din rem.

Til at pudse metallet på dit ur (lænke og kasse) og fjerne ridser forhandler vi: Cape Cod Polishing Cloth + Buffing Cloth. Vi forhandler: Pudsemiddel til urskiveglas - Beco Polywatch Lens Polishing Cream 211147 til at fjerne små rider på glasset.

Alternative produkter:

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Ure.dk: Persondata

Produktet er lagt i din indkøbskurv!