Casio LDF-40-1A

Casio LDF-40-1A
Kode: LDF-40-1A
Type: Mænd

Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 69 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

Vejl pris:399 DKK (Spar 27%)

Vejl. Pris: 298 DKK

Vores pris 218 DKK

 
Casio LDF40-1AER er et af Casios multifunktionsure, som er målrettet til særlige brugere. Dette ur kommer med en indbygget 8-ciffer lommeregner, hvilket er praktisk, hvis man ofte står og jonglerer med store – eller små – tal. Med Casio LDF40-1AER har du altid lommeregneren lige ved hånden. Derudover er her tale om et fantastisk ur, der er lavet lige efter Casios tradition for solidt håndværk med mange ekstrafunktioner. Uret er fremstillet i Resin, hvilket er et utroligt holdbart materiale. Det betyder, at Casio LDF40-1AER er bygget til at modstå de udfordringer et armbåndsur skal forvente i en moderne hverdag. Uret er designet, så det bruger mindst muligt energi. Så kan man nøjes med at skifte batteri hvert femte år. Det er godt for din pengepung – og for miljøet.

Størrelsesguide Har du spørgsmål?

Yderligere information

Urværk Kvarts
Datovisning Ja
Urkassefarve Sort
Urskivefarve LCD/LED
Mærke Casio
Modelnummer LDF-40-1A
Køn Mænd

Detaljer

Spændende retro-ur i 80'er stil med lommeregner.

Desværre er Casio LDF-40-1A udgået af produktion og dette produkt kan derfor ikke længere bestilles hos os. Som et plaster på såret har vi fundet en række gode alternativer til dig, som minder meget om det produkt, du søgte efter. Måske vil du endda blive endnu gladere for alternativet, end du ville være blevet for den vare, du oprindeligt ønskede dig? Klik på et af produkterne nedenunder for at se mere eller klik her for at lukke dette vindue.

Casio LDF-40-1A er mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er mm.

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her


Hvordan måles urets størrelse?
Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden..

size info
Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal::
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

  Indlæser...