Casio Pulsur CHR-200-1VER

Flere visninger

Casio Pulsur CHR-200-1VER
Kode: CHR200 1VER
Type: Kvinder, Mænd

Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 69 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

Vejl. Pris: 998 DKK Spar 14%

Vores pris 858 DKK

 
Casio CHR-200-1VER er et sportsur, hvor der medfølger brystbælte. Uret kan måle din hjerterytme og gemmer data, så du over tid kan måle og sammenligne din puls. Du kan indstille pulsalarmen, så uret bipper, når du har nået et præjusteret niveau. Uret kan også bruges uden brystbæltet som almindeligt ur, hvor du har et praktisk værktøj, hvis du i din hverdag har brug for at kunne indstille alarmer, bruge stopur eller de 2 timere. Casio CHR-200-1VER har et specielt design fordi det netop skal være nemt at bruge for en idrætsudøver og er udført i gummimateriale, der sidder tæt til håndleddet.

Ure.dk er autoriseret forhandler af Casio ure i Danmark.

Størrelsesguide Har du spørgsmål?

Yderligere information

Diameter 48 mm
Tykkelse 12 mm
Lænke/Rem Resin (fits wrist of about 13-20 cm in circumference)
Glas Mineral
Urværk Digital
Vandbeskyttelse 5 atm (Vandsprøjt/regn)
Datovisning Ja
Låstype Spænde
Urkasse materiale Resin
Urkassefarve Grå
Urskivefarve LCD/LED
Mærke Casio
Modelnummer CHR200 1VER
Køn Kvinder, Mænd

Detaljer

Produktnavn: Casio CHR-200-1VER
Garanti: 2 år
Størrelse: 50x 48x12 mm
Farve: Grå/sort
Materiale: Resin
Rem: Resin
Vandbeskyttet: 5 bar
Ekstra funktioner: Verdensur, stopur, 2 timere, alarm-funktion med timeslag, 2 års batteri, EL backlight-funktion, som oplyser uret, kaloriemåler, pulsmåler, puls alarm, pulsdata display, sikker data transmission, omdrejningstæller, fuldautomatisk kalender, 12/24-timers format.

Desværre er Casio Pulsur CHR-200-1VER udgået af produktion og dette produkt kan derfor ikke længere bestilles hos os. Som et plaster på såret har vi fundet en række gode alternativer til dig, som minder meget om det produkt, du søgte efter. Måske vil du endda blive endnu gladere for alternativet, end du ville være blevet for den vare, du oprindeligt ønskede dig? Klik på et af produkterne nedenunder for at se mere eller klik her for at lukke dette vindue.

Casio Pulsur CHR-200-1VER er 48 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 12 mm.

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her


Hvordan måles urets størrelse?
Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden..

size info
Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal::
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

  Indlæser...