Casio Sport STR-300-1CEF

Flere visninger

Casio Sport STR-300-1CEF
Kode: STR300 1CEF
Type: Kvinder

Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 69 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

Vejl. Pris: 598 DKK Spar 22%

Vores pris 468 DKK

 
Et smart designet ur til sporty piger, der vil have mere styr på deres løbemønstre. Uret er specielt udviklet til sportsudøvelse med vægt på løbetræning. Designet er inspireret af pulsure netop for at understrege, at der er lagt vægt på sportsfunktionerne. Uret har et effektivt og præcist digitalt quartz-urværk og store, tydelige tal. Stopuret har 24-timers funktion og mulighed for at omgangstider. Samlet tid, omgangstider og mellemtider kan lagres i urets hukommelse med datomærkning, så man kan sammenligne dagens resultat med tidligere tider. Uret har desuden pace maker, som hjælper dig med at få et jævnt løbemønster og kan udregne den distance, der er tilbagelagt. Derudover har uret automatisk kalender, som selv indstiller i forhold til skiftende måneders længde og skudår. En anden smart funktion er det automatiske LED-lys, som kan indstilles så det tænder for displayets lys, når man retter uret mod ansigtet – en smart feature for alle, der dyrker løb om aftenen.

Størrelsesguide Har du spørgsmål?

Yderligere information

Diameter 35 mm
Tykkelse 12 mm
Lænke/Rem Resin
Glas Mineral
Urværk Digital
Vandbeskyttelse 5 atm (Vandsprøjt/regn)
Datovisning Ja
Låstype Spænde
Urkasse materiale Resin
Urkassefarve Sort
Urskivefarve LCD/LED
Mærke Casio
Modelnummer STR300 1CEF
Køn Kvinder

Detaljer

Lækkert sportsur i flot dynamisk design fra Casio. Yderst rigt på funktioner velegnet til motionister og løbeentusiaster.

Automatisk LED lys
En lysdiode (light-emitting diode/LED) bruges til at oplyse urets front. Uret har også en Auto Light Switch, der oplyser displayet når uret vinkles imod ansigtet.

Sekundær tidszone
En sekundær tidszone kan indstilles. Ideelt hvis du ofte taler med folk i udlandet.

Stopursfunktion - 1/100 sek. - 100 timer
Foreløbig tid, mellemtid og sluttid måles ned til 1/100 af et sekunds nøjagtighed. Urets målekapacitet er op til 100 timer.

Stopurshukommelse: 60 datasæt
Data fra stopursfunktionen kan lagres sammen med dato for målingen. Hukommelsen kan lagre op til 60 af disse datasæt.

Pace maker (Distance)
En individuelt sat sekvens af toner hjælper til at bibeholde et jævnt løbemønster. Indtaster du længden på dine skridt, kan uret udregne et cirkatal for distancen du har løbet.

Timere – 1/1 min – 100 timer (med automatisk gentagelse)
Nyttig generel information: Nedtællingstimerne kan give påmindelser om specielle eller repeterende hændelser, hvis du angiver et akustisk signal for det definerede tidspunkt. Timerne tæller også automatisk tilbage fra det definerede tidspunkt. Tiden kan indstilles i sekundintervaller op til 100 timer på forhånd. Derfor er funktionen specielt nyttig i forbindelse med daglig brug af medicin eller ved intervaltræning.

5 daglige alarmer
Alarmerne bruger et akustisk signal, som minder dig om repeterende hændelser på det fastsatte tidspunkt. Du kan også aktivere et timesignal som markerer hver hele time. Denne model har fem uafhængige alarmer som giver fleksible påmindelser om vigtige aftaler.

Snooze funktion
Du kan pause alarmen, og den vil aktiveres igen efter nogle få minutter.

Automatisk kalender
Korrigerer automatisk for måneder med forskellig længde, og naturligvis også ved skudår.

12/24-timers tidsangivelse
Tiden kan angives enten i et 12 timers eller 24 timers format.

Sfærisk glas
Overfladen på urets glas er afrundet. Dette medfører en høj grad af stabilitet og hårdførhed overfor eksternt pres.

Resin urkasse

Resin rem
Naturlig resin er det ideelle materiale for remme, da materialet er karakteriseret ved at være meget slidstærkt, men samtidig yderst fleksibelt.

Lang batteri levetid
Nyudviklet elektronik giver dette ur markant lavere energiforbrug end normalt. Levetid: 10 år. Type: CR2025.

Vandbeskyttende: 50 meter (5 bar)
Klassificeret til 5 bar eller 50 meter. Det vil sige at uret kan bæres i badet, men derudover ikke bør benyttes i forbindelse med vand. Meterværdien (50) er altså ikke et udtryk for tilladt dykkedybde i vand. Værdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281).

Urets nøjagtighed
+/- 15 sekunder pr måned.

Dimensioner
Ca 48,2mm x 35,2mm x 12,1mm (H x B x D)

Vægt
Ca 30,0 gram.

Billedet
af ur i casen blev taget af rijah.dk, da hun testede uret for os. Læs mere på Rijah.dk

Desværre er Casio Sport STR-300-1CEF udgået af produktion og dette produkt kan derfor ikke længere bestilles hos os. Som et plaster på såret har vi fundet en række gode alternativer til dig, som minder meget om det produkt, du søgte efter. Måske vil du endda blive endnu gladere for alternativet, end du ville være blevet for den vare, du oprindeligt ønskede dig? Klik på et af produkterne nedenunder for at se mere eller klik her for at lukke dette vindue.

Casio Sport STR-300-1CEF er 35 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 12 mm.

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her


Hvordan måles urets størrelse?
Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden..

size info
Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal::
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

  Indlæser...