IndlĂŚser...

Citizen Mechanical NH8391-51E

Vejl. pris 2.299 kr.
Citizen
PĂĽ lager: Online
Afsendes straks pü alle hverdage ved bestilling før kl. 15.00

Produktet er lagt i din indkøbskurv!

Produktbeskrivelse

Automatik urvĂŚrk
Dette ur drives af et Miyota 8200-21A automatik urvĂŚrk, der oplader energi mens du bevĂŚger dig. VĂŚrket har 21 juveler og cirka 43 timers gangreserve ved fuld opladning (antal timer uret gĂĽr selvom du ikke bevĂŚger dig).

Ugedag- og datovisning
Den aktuelle dato og ugedag kan aflĂŚses pĂĽ urets skive.

Gennemsigtig bagkasse
Uret er designet med en gennemsigtig bagkasse, sĂĽ du kan se ind til urets fascinerende indre mekanik.

Rustfri stĂĽllĂŚnke
Den rustfri stüllÌnke giver uret et klassisk og elegant look, der udstrüler kvalitet. Samtidig bidrager det til at gøre uret büde hürdført og langtidsholdbart

Mineralglas
Mineralglasset er slidstÌrkt, ridsefast og stødsikkert.

Automatik urvĂŚrk
Dette ur har automatik urvĂŚrk, der oplader energi mens du bevĂŚger dig.

Vandbeskyttelse til 50 meter (5 bar)
Uret er klassificeret til 5 bar eller 50 meter. Det vil sige, at uret kan tüle berøring med vand, men det er ikke 100% vandafvisende, og derfor bør du ikke bruge det i swimmingpoolen, i badet og lignende steder. MetervÌrdien (50 meter) skal altsü ikke ses som et udtryk for den tilladte dykkedybde. VÌrdien refererer derimod til det lufttryk, som man benytter i den test, hvor man tester for vandtÌthed (ISO 2281). MetervÌrdien pü de 50 meter har at gøre med den trykpüvirkning, der svarer til 50 meters dybde i stilstand. Men nür man bevÌger sig i vand, øges trykbelastningen ganske vÌsentligt, og derfor er den vandbeskyttende grÌnse altsü noget under de 50 meter.

Vigtigt omkring kondens!
Ved hurtige temperaturudsving opstür der et undertryk i uret, som kan betyde, at der dannes kondens inde i uret. Sker det, fremkommer der smü dugdrüber under glasset. Og sü er det vigtigt, at du meget hurtigt für dit ur til urmageren, sü han kan übne urkassen og fü uret tørret. Du kan ikke selv fü fugten til at forsvinde. Og selv om duggen ser ud til at vÌre vÌk, skal du ikke regne med, at fugten er forsvundet. Fugt i urvÌrket kan betyde et ur, der er helt skadet og ubrugeligt. Selv om uret er vandtÌt, kan du ikke sikre dig mod kondens. Ingen ure er kondenssikre, men du kan dog tage dine forholdregler. Undgü alt for voldsomme temperaturÌndringer, for eksempel hvis du gür fra stÌrk vinterkulde og direkte ind i et meget varmt rum eller en varm sauna. Dannes der kondens i dit ur, er der altsü ikke nødvendigvis tale om en fabrikationsfejl, og derfor kan kondens heller ikke danne basis for en reklamation.

Urkasse af solidt rustfrit stĂĽl

Størrelsesguide
Passer uret til dit hündled? Herreure er blevet gradvist større med tiden, og i dag er det typiske herreur i spÌndet mellem 40 og 45 mm i bredde. Har du et lille hündled, bør du derfor lede efter ure omkring 40 mm og mindre. Har du et stort hündled, skal du kigge pü ure omkring 45 mm og opefter. BemÌrk at tykkelsen pü urkassen som regel stiger jo bredere uret bliver.

Tekst pü denne side tilhører Ure.dk og mü ikke kopieres helt eller delvist uden skriftligt samtykke. OvertrÌdelse heraf vil blive mødt af et erstatningskrav.

BemÌrk: Til dette produkt medfølger ikke en manual pü dansk, men en manual pü engelsk kan downloades online eller er vedlagt i Ìsken.

Bedømmelse
Levering

Vi har i dag følgende leveringsmüder:

Leveringsmetoder Danmark Pris
Afhentning pü vores lager i Søborg - Generatorvej 8C 2tv, 2860 Søborg - 0-1 hverdage Gratis
Levering til pakkeboks/postbutik - 1-2 hverdage (PostNord) 35 kr
Levering til privatadresse - 1-2 hverdage (PostNord) 49 kr
Levering til arbejdsplads - 1-2 hverdage (PostNord) 49 kr
Levering samme aften (Burd Delivery - København og omegn) 39 kr
Specifikationer
Specifikationer
Diameter40 mm
Tykkelse13 mm
ModelnummerNH8391-51E
EAN4974374312501
MĂŚrkeCitizen
KønMÌnd
RemtypeRustfri stĂĽllĂŚnke
Farve pü lÌnke/remSølvfarvet
LĂŚnkens/remmens bredde20 mm
Rem omkreds14-23 cm
Link type on strapPin Links
LĂĽstypeFoldelĂĽs
Urkasse materialeRustfrit stĂĽl
Gennemsigtig bagkasseJa
Urkassefarvesølvfarvet
UrskivefarveSort
GlastypeMineral
Vandbeskyttelse5 atm (Vandsprøjt/regn)
UrvĂŚrkAutomatik
Størrelsesguide

Urets størrelse
For bedre at kunne forstü størrelsen pü dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dÌkkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, sü finder du den her


Hvordan müles urets størrelse?
Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, sü er dia meteren reelt bredden mült fra venstre til højre. BemÌrk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne nür de müler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden..

size info
Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden pü uret i profil - angives ved at müle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal::
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

VÌrktøjer og pleje

Til at fjerne led pü din lÌnke med standard pins, giver vi dig en super rabat, nür du bestiller vÌrktøjet sammen med et ur: LÌnkevÌrktøj til ure - Vejl. pris 198 kr og et VÌrktøj til at skifte rem/stift - Vejl. pris 99 kr til nemt at skifte eller afmontere din rem.

Til at pudse metallet pĂĽ dit ur (lĂŚnke og kasse) og fjerne ridser forhandler vi: Cape Cod Polishing Cloth + Buffing Cloth. Vi forhandler: Pudsemiddel til urskiveglas - Beco Polywatch Lens Polishing Cream 211147 til at fjerne smĂĽ rider pĂĽ glasset.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, sü den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen pü hjemmesiden. LÌs mere her Ure.dk: Persondata