Hello Kitty

Hello Kitty dukkede første gang op som en tegneseriekat i en japansk tegneserie i 1974. I de mellemliggende år er Hello Kitty vokset til et verdensomspændende brand, som kan ses på alt lige fra tøj over blyanter til smykker – og nu altså også ure.

Hello Kitty urene er udviklet af designeren, skuespilleren og reality show stjernen Kimora Lee Simmons for Sanrio, som ejer Hello Kitty. Det har siden 2008 resulteret i en række kvalitetsure, som prismæssigt strækker sig lige fra børneværelset til mors smykkeskrin. Ved lanceringen af urene, lagde Kimora Lee Simmons da også vægt på, at serien er henvendt til piger såvel som de mødre, der er vokset op med Hello Kitty.

Hello Kitty urene bliver fremstillet af Swiss og børneserien er lavet i solidt resin og rustfrit stål, har selvlysende tal samt friske farver og motiver, som kan bringe glæden frem i enhver piges øjne. Voksenserien er fremstillet i rustfrit stål og keramik. En del af dem er smykket med diamanter – hvilket bringer glæden frem i morens øjne.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

  Indlæser...