Sector

No Limits. Sector-sportsure har været et symbol på en livsstil uden grænser, siden den italienske virksomheds begyndelse i 1973. Sector-ure er kendt for deres kompromisløse fusion af schweizisk teknologi og italiensk design; disse Sector-ure er den perfekte følgesvend til en person, der prøver grænser af både på arbejdet og i fritiden.

Sector-urene bliver brugt af folk i højrisiko erhverv, professionelle atleter og ekstremsportsudøvere, og derfor er Sector medspiller, når mennesker under ekstreme forhold prøver kræfter med sig selv og elementerne. Sector sportsure passer til ethvert øjeblik og livsstil - om det er psykiske, fysiske eller følelsesmæssige drivkræfter der er i spil. Uret er designet til eventyreren i dig.

Sector er er ur, der ingen grænser kender. Leder du efter  et førsteklasses sportsur med stor komfort, minutiøs præcision og elegant stil er Sector det perfekte valg.

Indlæser...
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Ure.dk: Persondata

Produktet er lagt i din indkøbskurv!