Police Distinct PL12548JS/04

Flere visninger

Police Distinct PL12548JS/04
Kode: A12548JS04S4I

Lagerstatus: På lager

Type: Mænd

Leveringstid: 1-2 hverdage

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 69 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

Vejl. Pris: 998 DKK Spar 16%

Vores pris 838 DKK

 
Med Police Destinct herreuret får du et moderne ur i italiensk design. Uret er super trendy med hvid tone i tone. Urkassen er udført i rustfrit stål og har et japansk Quartz urværk i kernen. Mineralglasset er ridsefrit, og har en skarpt forhøjning på midten af den rektangulære kasse. Skiven er hvid med stålgrå tal og timeindikatorer. Ud for 3-talspladsen er et lille display, som angiver datoen. Visere og timeindikatorer er belagt med selvlysende farve, som lyser op i mørke. Police Destinct herreuret har en hvid læderrem med en smule struktur og kraftige, hvide syninger i siden. Remmen ligger dobbelt ved urkassen og følger kassens former.

Størrelsesguide Har du spørgsmål?

Yderligere information

Diameter 51 mm
Tykkelse 14 mm
Lænke/Rem Læderrem (fits wrist of about 14-20 cm in circumference)
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 5 atm (Vandsprøjt/regn)
Datovisning Ja
Låstype Spænde
Urkasse materiale Rustfrit stål
Urkassefarve Sølv
Urskivefarve Hvid
Mærke Police
Modelnummer A12548JS04S4I
EAN 201000011
Køn Mænd

Detaljer

Lækkert hvidt ur fra Police med store timemarkeringer, og en flot og elegant læderrem med dobbeltlagret spænde.

Armbåndsur fra Police i brunt læder og med urkasse af stål.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Læderrem
Urets rem er ægte læder og af meget høj kvalitet.

Kvarts urværk
Et kvartsur styres af svingninger i et krystal af mineralet kvarts. Disse svingninger ændres kun ganske lidt over tid, derfor bruges kvarts ofte, da det bibeholder præcisionen. Det internationale ord er Quartz.

Urkasse af solidt rustfrit stål

Vandbeskyttende: 50 meter (5 bar)
Klassificeret til 5 bar eller 50 meter. Det vil sige at uret kan klare svag berøring med vand, men er ikke fuldstændig vandafvisende, og bør ikke benyttes i swimmingpool eller lignende. Meterværdien (50) er altså ikke et udtryk for tilladt dykkedybde i vand. Værdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281).

Datovisning
Den aktuelle dato vises på urskiven.


Police Distinct PL12548JS/04 er 51 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 14 mm.

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her


Hvordan måles urets størrelse?
Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden..

size info
Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal::
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

  Indlæser...