Police Glamour Square PL10501BST12MS3I

Flere visninger

Police Glamour Square PL10501BST12MS3I
Kode: A10501BST12MS3I
Type: Kvinder

Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Bemærk: Vores fysiske butik er sommerlukket fra mandag 3. august, til og med fredag 4. september. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser

Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 69 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

Vejl. Pris: 1.498 DKK Spar 10%

Vores pris 1.348 DKK

 
Police Glamour Square dameure er denne sæsons perfekte ur til 'fashionistaen' - dig der går højt op i mode og det rigtige look. Det lidt maskuline design med den firkantede stållænke bliver brudt af elegante, glitrende mineralkrystaller og bløde, violette toner i urkassen. Police Glamour Square er fra den eftertragtede Police Fashion kollektion. Police er kendt for at lave unikke og moderigtige ure til den unge målgruppe. Hvert år udkommer et bredt spektre af ure i forskellige designs - lige fra funky og rå stålure, til mere tidløse og klassiske ure med læderrem - dog altid udført med et overraskende twist, som gør at Police-urene adskiller sig fra mængden. Selv om designet bliver vægtet højt, går Police aldrig på kompromis med kvaliteten. Det betyder, at du får et moderigtigt ur, der holder i flere sæsoner.

Størrelsesguide Har du spørgsmål?

Yderligere information

Diameter 31 mm
Tykkelse 8 mm
Lænke/Rem Rustfri stållænke
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 5 atm (Vandsprøjt/regn)
Datovisning Nej
Låstype Foldelås
Urkasse materiale Rustfrit stål
Urkassefarve Sølv
Urskivefarve Brun
Mærke Police
Modelnummer A10501BST12MS3I
Køn Kvinder

Detaljer

Særdeles populært og trendy dameur fra Police!

Uret er lavet i rustfrit stål med krystaller på den violette urskive, og er 31mm bredt og 8 mm dybt.

Et utroligt veldesignet og eftertragtet kvindeur fra Police.

Desværre er Police Glamour Square PL10501BST12MS3I udgået af produktion og dette produkt kan derfor ikke længere bestilles hos os. Som et plaster på såret har vi fundet en række gode alternativer til dig, som minder meget om det produkt, du søgte efter. Måske vil du endda blive endnu gladere for alternativet, end du ville være blevet for den vare, du oprindeligt ønskede dig? Klik på et af produkterne nedenunder for at se mere eller klik her for at lukke dette vindue.

Police Glamour Square PL10501BST12MS3I er 31 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 8 mm.

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her


Hvordan måles urets størrelse?
Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden..

size info
Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal::
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

  Indlæser...