Indlæser...
-15%
discount

Police Tazer PL12076JSU03

Spar 15%
Tilbudspris 1.523,00 kr Normalpris 1.795,00 kr
Police
Udsolgt
Uret bliver ikke længere produceret
Police Tazer sportsuret er perfekt til dig, som lever et aktiv liv. Uret er yderst slidstærkt og kan tåle vand til ned på 100 meters dybde. Urskiven er metallic blå, så visere og timemarkører, står tydeligt mod baggrunden og klokken er nem at aflæse. Visere og timemarkører er desuden lakeret med selvlysende farve, så du kan bruge uret i mørke. Nederst på urskiven er en udvidet stopursfunktion for ekstra præcis tidtagning. Police Tazer sportsuret har rem i kraftigt, sort gummi, der slutter tæt om dit håndled og som kan tåle kraftige stød og slid fra en aktiv hverdag. Alle dele i rustfrit stål er behandlet med ion-belægning, som gør den sorte lak ekstra slidstærk.

Vi er autoriseret forhandler af Police ure i Danmark, så du får 2 års garanti og officiel Police service.

Detaljer

Sporty herreur fra Police med sort gummirem.

Den flotte blå urskive har selvlysende visere og timemarkører, samt detaljeret stopursfunktion.

Flot og populært sportsur fra Police!

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Vandbeskyttende: 100 meter (10 bar)
Klassificeret til 10 bar eller 100 meter. Det vil sige at uret kan benyttes når du svømmer. Bemærk dog at meterværdien (100) ikke er lig med tilladt dykkedybde. Værdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281).

Datovisning
Den aktuelle dato vises på urskiven.

Kvarts urværk
Et kvartsur styres af svingninger i et krystal af mineralet kvarts. Disse svingninger ændres kun ganske lidt over tid, derfor bruges kvarts ofte, da det bibeholder præcisionen. Det internationale ord er Quartz.

Rem af gummi
Let og blød, dog samtidig fleksibel og holdbar.

Garanti
2 års garanti medfølger på uret.

Modelnummer: PL12076JSU-03


Bedømmelse
Levering

Standard levering - 3-10 hverdage
Vi vælger den billigste løsning, og du får gratis fragt for ordre på 500 eller over eller for kun 29 kroner ved ordre mindre end 500 kroner.

Prioriteret forsendelse uden omdeling
Vi sender din ordre til et afhentningssted tæt på dig. Ordren er 1-2 dage undervejs, så du hurtigt kan få din ordre!

Prioriteret forsendelse med omdeling
Vi sender din ordre til døren, om det er en privat eller erhvervsadresse. Ordren er 1-2 dage undervejs, så du hurtigt kan få din ordre! Er du ikke hjemme, kan du hente ordren på et afhentningsted tæt på dig typisk hverdagen efter pakken er forsøgt leveret.

Specifikationer
Specifikationer
UrkassefarveSort
RemtypeGummirem
UrskivefarveBlå
GlastypeMineral
UrværkKvarts
DatovisningJa
Vandbeskyttelse10 atm (Bad/Svømning)
Tykkelse12
Diameter45
Urkasse materialeRustfrit stål
LåstypeSpænde
KønMænd
Størrelsesguide

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her


Hvordan måles urets størrelse?
Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden..

size info
Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal::
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

Værktøjer og pleje

Til at fjerne led på din lænke med standard pins, giver vi dig en super rabat, når du bestiller værktøjet sammen med et ur: Lænkeværktøj til ure - Vejl. pris 198 kr og et Værktøj til at skifte rem/stift - Vejl. pris 99 kr til nemt at skifte eller afmontere din rem.

Til at pudse metallet på dit ur (lænke og kasse) og fjerne ridser forhandler vi: Cape Cod Polishing Cloth + Buffing Cloth. Vi forhandler: Beco Polywatch Lens Polishing Cream 211147 til at fjerne små rider på glasset.

Alternative produkter:

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Ure.dk: Persondata

Produktet er lagt i din indkøbskurv!