Police Tazer PL12076JSU03

Flere visninger

Police Tazer PL12076JSU03
Kode: A12076JSU03SS8I
Type: Mænd

Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 69 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

Vejl. Pris: 1.798 DKK Spar 16%

Vores pris 1.518 DKK

 
Police Tazer sportsuret er perfekt til dig, som lever et aktiv liv. Uret er yderst slidstærkt og kan tåle vand til ned på 100 meters dybde. Urskiven er metallic blå, så visere og timemarkører, står tydeligt mod baggrunden og klokken er nem at aflæse. Visere og timemarkører er desuden lakeret med selvlysende farve, så du kan bruge uret i mørke. Nederst på urskiven er en udvidet stopursfunktion for ekstra præcis tidtagning. Police Tazer sportsuret har rem i kraftigt, sort gummi, der slutter tæt om dit håndled og som kan tåle kraftige stød og slid fra en aktiv hverdag. Alle dele i rustfrit stål er behandlet med ion-belægning, som gør den sorte lak ekstra slidstærk.

Vi er autoriseret forhandler af Police ure i Danmark, så du får 2 års garanti og officiel Police service.

Størrelsesguide Har du spørgsmål?

Yderligere information

Diameter 45 mm
Tykkelse 12 mm
Lænke/Rem Gummirem
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 10 atm (Bad/Svømning)
Datovisning Ja
Låstype Spænde
Urkasse materiale Rustfrit stål
Urkassefarve Sort
Urskivefarve Blå
Mærke Police
Modelnummer A12076JSU03SS8I
Køn Mænd

Detaljer

Sporty herreur fra Police med sort gummirem.

Den flotte blå urskive har selvlysende visere og timemarkører, samt detaljeret stopursfunktion.

Flot og populært sportsur fra Police!

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Vandbeskyttende: 100 meter (10 bar)
Klassificeret til 10 bar eller 100 meter. Det vil sige at uret kan benyttes når du svømmer. Bemærk dog at meterværdien (100) ikke er lig med tilladt dykkedybde. Værdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281).

Datovisning
Den aktuelle dato vises på urskiven.

Kvarts urværk
Et kvartsur styres af svingninger i et krystal af mineralet kvarts. Disse svingninger ændres kun ganske lidt over tid, derfor bruges kvarts ofte, da det bibeholder præcisionen. Det internationale ord er Quartz.

Rem af gummi
Let og blød, dog samtidig fleksibel og holdbar.

Garanti
2 års garanti medfølger på uret.

Modelnummer: PL12076JSU-03


Desværre er Police Tazer PL12076JSU03 udgået af produktion og dette produkt kan derfor ikke længere bestilles hos os. Som et plaster på såret har vi fundet en række gode alternativer til dig, som minder meget om det produkt, du søgte efter. Måske vil du endda blive endnu gladere for alternativet, end du ville være blevet for den vare, du oprindeligt ønskede dig? Klik på et af produkterne nedenunder for at se mere eller klik her for at lukke dette vindue.

Police Tazer PL12076JSU03 er 45 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 12 mm.

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her


Hvordan måles urets størrelse?
Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden..

size info
Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal::
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

  Indlæser...