Indlæser...

Swiss Legend Trimix Diver Chronograph - SL-10541-BLK

Spar 46%
Vores pris 1.995 kr. Vejl. pris 3.695 kr.
Swiss Legend
Udsolgt
Uret bliver ikke længere produceret

Dette ur er fra Swiss Legend, der producerer kvalitets ure med schweiziske urværk. Med moderne design og 5 års garanti på urværket får du et ur, der virkelig vil holde længe. Venligst se specifikationer nedenunder for at læse mere om urets specifikke data. Denne flotte Swiss Legend model er fra deres dykkerur kollektion kaldet Trimix Diver.

Ure.dk er officiel forhandler af Swiss Legend ure i Danmark.

Produktet er lagt i din indkøbskurv!

Details

Schweizisk urværk
De schweiziske urværk er anerkedt som værende verdens bedste. Ved et ur med schweizisk urværk er du garanteret kvalitet i højeste kaliber.

Urkasse af solidt rustfrit stål

Kronograf
Bruges til at måle et tidsinterval (stopur). Typisk konstrueret som mindre urskiver i urets midte. Det internationale ord er Chronograph.

Urrem af gummi
Urremmen af gummi er let og blød, men alligevel fleksibel og holdbar.

Skruekrone
Skruekronen sørger for, at der ikke kan trænge vand ind i uret. Inden uret kan indstilles, skal kronen skrues op.

Skruelåst bagside
Den skruelåste bagside beskytter urets indre optimalt og giver samtidig lettere adgang til uret i forbindelse med batteriskift.

Kombination af safir- og mineralglas
Sapphitec kaldes det materiale, som beskytter uret. Sapphitec består af en kombination af safir og mineralglas, som tilsammen danner en stærk beskyttelse af uret.

Vandbeskyttelse til 200 meter (20 bar)
Uret er klassificeret til 20 bar eller 200 meter, og dermed er det perfekt, når du vil svømme og dykke med dit ur på. Det kan bruges i snorkeldybde, men ikke i de dybder, som dykning med iltflasker tillader. Meterværdien (200 meter) er ikke lig med den tilladte dykkedybde. Værdien refererer til det lufttryk, som man benytter i testen for vandtæthed (ISO 2281); og den henviser til en trykpåvirkning, der modsvarer 200 meter. Ved bevægelse i vand øger man dog trykbelastningen, og derfor er den vandbeskyttende dykkedybde altså lavere end 200 meter.

Vigtigt omkring kondens!
Ved hurtige temperaturudsving opstår der et undertryk i uret, som kan medføre, at der opstår kondens. Sker det, vil du kunne se småbitte dugdråber under glasset. Har du opdaget kondens i dit ur, skal du hurtigt tage det med til en urmager, der så kan åbne urkassen og tørre uret. Du kan ikke selv få fugten væk, og den er heller ikke forsvundet, selv om duggen er væk. Sørger du ikke for at få uret tørret, vil fugten kunne lægge sig i urværket, og det kan betyde, at dit ur bliver totalskadet. Ure er ikke kondenssikre, selv om de er vandtætte. Kondens kan opstå i alle ure, hvis de bliver udsat for pludselige og høje temperaturskift. For eksempel hvis du går fra stærk udendørs kulde og ind i høj indendørs varme, eller ind i endnu højere varmegrader i en varm sauna. Kondens i et ur handler altså ikke om fabrikationsfejl, og det giver dermed ikke automatisk ret til reklamation.

Datovisning
Du kan se den aktuelle dato på urskiven.

Vægt
150 gram.

Kvarts ur
Et batteridrevet kvartsur fungerer i kombination med kvartskrystal, hvor svingningerne der opstår i krystallen vha. batteriet gør, at viserne bevæges med en konstant hastighed og dvs. præcision. Internationalt kaldes det Quartz.

Bedømmelse
Levering

Standard levering - 3-10 hverdage
Vi vælger den billigste løsning, og du får gratis fragt for ordre på 500 eller over eller for kun 29 kroner ved ordre mindre end 500 kroner.

Prioriteret forsendelse uden omdeling
Vi sender din ordre til et afhentningssted tæt på dig. Ordren er 1-2 dage undervejs, så du hurtigt kan få din ordre!

Prioriteret forsendelse med omdeling
Vi sender din ordre til døren, om det er en privat eller erhvervsadresse. Ordren er 1-2 dage undervejs, så du hurtigt kan få din ordre! Er du ikke hjemme, kan du hente ordren på et afhentningsted tæt på dig typisk hverdagen efter pakken er forsøgt leveret.

Ekspreslevering i Storkøbenhavn
Bor du i Storkøbenhavn, kan du få din ordre leveret med bud samme aften, hvis du bestiller inden klokken 14 på en hverdag. Du vil modtage uret samme dag på din leveringsadresse mellem ca. 18.00 og 22.00. Det koster 35 kroner, og muligheden vil automatisk komme frem i betalingsfasen under leveringsmetode, såfremt du bor i et postnummer der er dækket og vi har uret på vores hovedlager.

Specifikationer
Specifikationer
Diameter44 mm
Tykkelse14 mm
ModelnummerSL-10541-BLK
MærkeSwiss Legend
KønMænd
RemtypeGummirem
LåstypeSpænde
Urkasse materialeRustfrit stål
UrkassefarveSort
UrskivefarveSort
GlastypeMineral/Safir mix
DatovisningJa
Vandbeskyttelse20 atm (Dykning med snorkel)
UrværkKvarts
Størrelsesguide

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her


Hvordan måles urets størrelse?
Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden..

size info
Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal::
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

Værktøjer og pleje

Til at fjerne led på din lænke med standard pins, giver vi dig en super rabat, når du bestiller værktøjet sammen med et ur: Lænkeværktøj til ure - Vejl. pris 198 kr og et Værktøj til at skifte rem/stift - Vejl. pris 99 kr til nemt at skifte eller afmontere din rem.

Til at pudse metallet på dit ur (lænke og kasse) og fjerne ridser forhandler vi: Cape Cod Polishing Cloth + Buffing Cloth. Vi forhandler: Pudsemiddel til urskiveglas - Beco Polywatch Lens Polishing Cream 211147 til at fjerne små rider på glasset.

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
BOSS Allure 1513922
BOSS Allure 1513922
Vejl. pris 3.495 kr.
Details
Casio G-Shock GA-2110ET-8AER
Casio G-Shock GA-2110ET-8AER
Vores pris 933 kr. Vejl. pris 1.098 kr.
Details
Festina 200M Automatic Diver F20531/6
Festina 200M Automatic Diver F20531/6
Vores pris 1.299 kr. Vejl. pris 2.598 kr.
Details
Seiko 5 Sports Street Style Automatic SRPD83K1
Seiko 5 Sports Street Style Automatic SRPD83K1
Vores pris 1.799 kr. Vejl. pris 2.495 kr.
Details
Fossil Bronson FS5855
Fossil Bronson FS5855
Vejl. pris 1.295 kr.
Details
BOSS One 1513999
BOSS One 1513999
Vejl. pris 3.495 kr.
Details
Casio G-Shock GA-100-1A2ER
Casio G-Shock GA-100-1A2ER
Vores pris 933 kr. Vejl. pris 1.098 kr.
Details
Calvin Klein Iconic 25200164
Calvin Klein Iconic 25200164
Vores pris 1.313 kr. Vejl. pris 1.545 kr.
Details
Calvin Klein Progressive 25200199
Calvin Klein Progressive 25200199
Vores pris 1.313 kr. Vejl. pris 1.545 kr.
Details

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Ure.dk: Persondata