Hvorfor handle hos ure.dk?

Fysisk butik nord for København

Gratis fragt

Prisgaranti

90 dages udvidet bytteret

Hurtig levering

Autorisert forhandler af alle vores mærker

Alle ure er på lager


Ure.dk er autoriseret forhandler af en lang række populære urmærker, og vi får hele tiden flere og flere mærker i vores shop:
Abbot & Mosley,Adidas, Bulova, Calvin Klein, Carrie Taylor, Casio, Citizen, Club, Daniel Wellington, Diesel, DKNY, Dyrberg/Kern, Gant, Gucci, Festina, Fossil, Hugo Boss, Inex, Invicta, LEGO, Mango, Maurice Lacroix, Nixon, Misfit, Mockberg, Oris, Pulsar, Police, Prevetti, Seiko, Skagen, Swiss Military Hanowa, Tissot, Triwa, Tommy Hilfiger og WobL.


Hos Ure.dk har vi stor fokus på sikker handel, og vi har alle nødvendige godkendelser, der gør det trygt at handle hos os. Hos Ure.dk benytter vi os heller ikke af parallelimport. Vi er et dansk firma med kontor i Danmark, og vi modtager alle vores varer gennem de danske grossister. Dermed kan du være sikker på, at der er tale om 100% originale varer, og at der ydes den korrekte garanti.


Vi startede i 2009 med en sikker målsætning om at blive alle danskeres foretrukne urbutik på nettet i løbet af kort tid. Derfor er vi naturligvis autoriseret forhandler af de mest populære urmærker i Danmark, ligesom vi hele tiden udvider vores sortiment, så du altid kan finde præcis det ur, du ønsker dig.


Hvis du har spørgsmål til hjemmesiden eller til produkterne, er du altid velkommen til at kontakte os her. (Vi forsøger at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer på hverdage)


Vores fysiske butik nord for København

Ønsker du at se og føle nogle af vores ure, kan du besøge vores butik på Søborg Hovedgade 121 i Søborg. Her vil du kunne finde nogle af de mest populære modeller, som vi tilbyder her på Ure.dk.

 

Hvilke ure kan ses i butikken?

På vores produktsider kan du se om de modeller du er interesseret i også er i butikken på Søborg Hovedgade.
Ud fra lagerstatusen, skal der stå (Kan ses i vores butik) som angivet her:


Du kan kontakte kundeservice, hvis du ønsker at se en specifik model i butikken, som ikke allerede er udstillet. Der vil dog gå minimum 1 hverdag, førend uret kan fremvises i butikken.

Adresse:

Søborg Hovedgade 121 (Klik her for Google Maps)
2860 Søborg

 

Åbningstider

Butiken er åben alle hverdage mellem kl. 11-18.

 


  Indlæser...